Region

Svet

Aca Lukas i Ivana Selakov zaratili zbog novca! Drama se nastavlja!

Nekadašnji prijatelji i saradnici, Aca Lukas i Ivana Selakov zaratili zbog novca i pesme "Svatovi" koja je skinuta sa Jutjuba nakon samo jednog dana! Drama se nastavlja!

Aca Lukas i Ivana Selakov zaratili zbog novca! Drama se nastavlja! Screenshoot/Instagram
Spot za pesmu "Omaklo mi se", koju su njih dvoje zajedno otpevali, takođe je uklonjena sa Jutjuba. Na ovoj platformi, međutim, još uvek se nalazi snimak na kom njih dvoje izvode tu pesmu u jednoj emisiji.


Te je tako na Jutjubu ostao jedino spot za njihovu duetsku pesmu "Daleko si", koju su snimili 2012. godine.Da podsetimo, da je puklo prijateljstvo između njih, objavila je pevačica na svom Instagram nalogu. Problem je, kako je objasnila, nastao oko njihovog najnovijeg dueta "Svatovi", inače Lukasove pesme iz 1996. godine, jer pevač i njegov tim saradnika navodno nisu ispoštovali dogovor koji su imali. O detaljima nije htela da piše, ali je naglasila da će se uskoro ponovo oglasiti i objasniti o čemu je zapravo reč. Zbog problema koji je nastao spot je povučen sa Jutjuba samo 24 sata nakon njegovog objavljivanja.


- Svi vi koji pratite moj rad godinama znate koliko rada i energije ulažem u svaku pesmu i koliko se trudim da idem srcem i da pružim najbolje vama kao publici. Nažalost, juče sam kao pevač prevarena moralno i materijalno od strane duet-saradnika na pesmi "Svatovi". Cela ideja projekta je bila moja, kao i uloženi trud oko realizacije pesme i pravo od autora na novu verziju. Zbog velike neprofesionalnosti druge strane, spot se u ovakvom obliku povlači sa Jutjuba, ali uskoro ću vam pružiti novu verziju ove prelepe pesme. Hvala što ste uz mene sve ove godine! Voli vas Ivana - napisala je pevačica u svojoj objavi.Kako navode izvori, problem je navodno nastao zbog toga što su spot na svoje Jutjub kanale postavili i Ivana i produkcija "Hajp", koja sa Sašom Mirkovićem na čelu stoji iza Lukasa. Acini saradnici su zahtevali da ona povuče video sa svog naloga, ali kako ona to nije htela, njegov producent je navodno stavio zabranu na korišćenje lika i dela Ace Lukasa, na šta ima pravo po ugovoru s pevačem. Sada Ivana mora da traži drugog pevača za duet ili da pesmu otpeva sama.
Ivana Selakov se nije javljala na telefon, dok je Lukas poručio da nema komentar. Lukasov producent Saša Mirković tvrdi da je Ivana jedini krivac za ovaj problem jer nije ispoštovala finansijski dogovor koji su imali, a prema tvrdnjama pomenutog medija, u pitanju je 21.000 evra.

- Mi smo nekoliko dueta s bivšim bek vokalom uradili, to je uvek bilo na obostrano zadovoljstvo, a u stvari usluga da nešto napravi od sebe. Bila je dogovorena finansijska naknada, koja nije izvršena od njenog tima, pa smo spot zaustavili. Aleksandar će nastaviti dalje da peva pesmu koja je stara skoro 30 godina, a koju on izvodi. Očekuje nas duet s velikom eksjugoslovenskom zvezdom. Mogu da razumem i njenu reakciju, ne bih da govorim ko je tu prevaren - poručio je Mirković.

Inače, ovo je bio četvrti duet dojučerašnjih prijatelja. Prvi "Daleko si" snimili su 2012. godine, drugi "Omaklo mi se" objavili su 2014, da bi dve godine kasnije ponovo ukrstili glasove u pesmi "Ljubav u doba kokaina".


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic

Povezane vesti:


>