Region

Svet

Severina konačno objavila radosne vesti! (VIDEO)

Severina konačno objavila radosne vesti! Posle duge dve godine vratili su joj sina! Sa veseljem pevamo - rekla je pevačica i istog trenutka prolomio se vrisak!

Severina konačno objavila radosne vesti! (VIDEO) Screenshoot/Instagram
Regionalna javnost već dve godine prati pravnu bitku pevačice Severine Vučković za starateljstvo nad sinom, koji je pripao ocu Milanu Popoviću, sa kojim je pevačica na sudu. Ipak, po svemu sudeći, došlo je do preokreta.

Naime, pevačica je održala nastup u Crnoj Gori, gde nije izdržala, a da se konačno za nju lepim vestima ne pohvali prisutnima u publici! Severina, koja je rasplakala region kada je snimila pesmu "Rođeno moje", koju je posvetila svim majkama, pa tako i onima koje se bore za starateljstvo nad svojom decom, najavila je da će ovaj put pesmu otpevati veselo, a potom je podelila radosne vesti.


Ne mogu da vam kažem o čemu se radi, ali vratilo se dete doma. Vi prvi znate, nije još ni objavljeno. Hvala na podršci svima. Sa veseljem pevamo - rekla je Severina i istog trenutka prolomio se vrisak, a snimak sa koncerta postao je viralan na društvenim mrežama.

Snimak pogledajte OVDE

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>