Region

Svet

Srđan Todorović fotografijom podsetio pratioce šta je radio kao klinac!

Srđan Todorović fotografijom podsetio pratioce šta je radio kao klinac! Pratioci su nizali pozitivne komentare na račun Todorovićevog umeća, ali i izgleda u mladosti.

Srđan Todorović fotografijom podsetio pratioce šta je radio kao klinac! Screenshoot/Instagram
Poznati glumac, ali i dugogodišnji rok muzičar Srđan Žika Todorović (56), podelio je na društvenoj mreži Instagram fotografiju iz perioda kada je imao 14 godina.


Todorović je poznat kao bubnjar, ali je, u mladosti, dosta eksperimentisao sa instrumentima. Uz fotografiju sa bas gitarom, Todorović je napisao:


"Moj prvi bend "Ulaz broj 1". Prešao sam na bas sa gitare jer je Darko ("Radnička kontrola") bio bolji. Borko (eks "Partibrejkers") je bio levoruk, pa sam tako naučio i bubanj. Jesen '79".Pratioci su nizali pozitivne komentare na račun Todorovićevog umeća, ali i izgleda u mladosti.

"Najbolji glumac među bubnjarima, i obrnuto", "Ko jednom uđe u svirku, ostaje tu zauvek", "Svaka Vam čast na svemu. Dosta toga imate iza sebe ,a još više ispred. Divni ste i kao muzičar i kao glumac", "Što si bio sladak kao klinja", neki su od komentara.Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/B92


>