Zadruga

Parovi

Kristijan Golubović: Sve će se pretvoriti u greh!

Kristijan Golubović je u emisiji "Narod pita" otvoreno pričao o svojoj vezi sa Kristinom Spalević. Ako se sada po*eremo po nama, onda će se sve to pretvoriti u greh, koji ćemo platiti.

Kristijan Golubović: Sve će se pretvoriti u greh! Screenshoot/Instagram
Bivši učesnik "Zadruge" Kristijan Golubović ispričao je pred kamerama emisije "Narod pita" kako funkcioniše njegova veza sa Kristinom, ali i o posledicama afere koju je započeo u rijalitiju.

- Nismo džabe krečili, što kažu Beograđani, desila mi se ta ljubav. Sa Ivanom sam inače uvek bio kao u minskom polju. Ja sam Kristini postavio neka načela, ako sam joj već prešao preko mnogo stvari. Ja sam imao dva braka i na stotine ili hiljade veza, znam mnogo brže da procenim devojke - govorio je Golubović i nastavio:- Drugačije kad vam prorade emocije u 40, a drugačije u 50 godina, to će njih dvojica tek shvatiti. Ša bih odvojio, jer on nema dete sa Ivanom, ja sam dosta kontrolisao situaciju, Ša je imao haos u svojoj vezi, ja i dalje držim konce sa Kristinom.
- Ako se sada po*eremo po nama, onda će se sve to pretvoriti u greh, koji ćemo platiti. Ja sam već platio, ne mogu dete da vidim kad želim, nema goreg penala - otkrio je Kristijan u emisiji "Zadruga - Narod pita". 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>