Svet

Region

Preminuo Majkl Nader, čuveni Dekster iz serije Dinastija!

Preminuo Majkl Nader, čuveni Dekster iz serije "Dinastija"! Nader je iza sebe ostavio nekoliko desetina godina dugu karijeru. Prvu ulogu je ostvario u komediji "Beach Party iz 1963", a slavu je stekao nakon što je 1983. počeo da glumi u Dinastiji.

Preminuo Majkl Nader, čuveni Dekster iz serije Dinastija! Screenshoot/Instagram




Glumac Majkl Nader, najpoznatiji po ulozi Farnsvorta "Deksa" Dekstera iz hit serije Dinastija, preminuo je u 77. godini.

Nader je preminuo u ponedeljak u svom domu u Kaliforniji nakon kratke bitke s rakom, otkrio je za "USA Today" njegov menadžer Ričard Svarts.

"Teška srca objavljujem jest da je preminuo moj voljeni Majkl. Proveli smo zajedno 18 predivnih godina, uz brojne pse koje smo udomili", stoji u izjavi njegove supruge Džodi Lister.

Od Nadera se oprostila i glumica Džoan Kolins, koja je sa njim glumila u Dinastiji.






"Jako sam tužna nakon što sam čula vest o smrti mog televizijskog supruga i ljubavnika Majkla Nadera aka "Dexa Dextera". Volela sam da radim sa njim, njegov lik je bio divna mešavina čvrstog i nežnog. Aleksis je bila luda koja ga je stalno odbijala", napisala je glumica, podelivši njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu.

Nader je iza sebe ostavio nekoliko desetina godina dugu karijeru. Prvu ulogu je ostvario u komediji "Beach Party iz 1963", a slavu je stekao nakon što je 1983. počeo da glumi u Dinastiji.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/B92

Povezane vesti:


>