Region

Svet

Lane Gutović: Samo je ljubav važna, samo to i ništa više!

Samo je ljubav važna, samo to i ništa više! Čuveni glumac Milan Lane Gutović juče je preminuo u 76. godini života. Mnogi se prisećaju njegovih rečenica, pa tako i priče o životu i ljubavi. 

Lane Gutović: Samo je ljubav važna, samo to i ništa više! Screenshoot/Instagram
Tužna vest o odlasku glumačke legende potresla je brojne njegove kolege, fanove, prijatelje i saradnike.Voditeljka i autorka emisije "Balkanskom ulicom" Vesna Dedić, podelila je na svom Instagram profilu emotivni video u kom Lane priča o tome šta mu je falilo celog života.

- Uvek mi je bilo malo prijatelja. Imao sam ih malo, a imam ih sve manje. Nema te mržnje koje niste siti i te ljubavi koje nisam gladan. Čovek čeka da prelista ceo svoj život i onda vidi da je uvek jurio za ljubavlju. Samo to i ništa više nije važno. I čovek sve što je činio uzima za tu malu glad koju osećamo prema ljubavi. Čoveku uvek treba čovek - rekao je Lane Gutović u emisiji "Balkanskom ulicom" svojevremeno.Najboji teniser sveta Novak Đoković je na svom Instagramu obajvio sliku Laneta Gutovića i tako pokazao koliko je cenio sjajnog glumca.Osim Noleta i košarkaš Barselone Nikola Mirotić se oprostio od legende srpskog glumišta.

- Počivaj u večnoj svetlosti legendo. Hvala ti na svemu - napisao je Mirotić.


Kako pišu Novosti, glumac je navodno izrazio želju da ne bude sahranjen u Aliji velikana ili u Aleji zaslužnih građana.Lane će biti sahranjen u subotu u 12 časova na lokalnom kumodraškom groblju.Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>