Svet

Region

Glumac Džon Čalis, čuveni Bojsi iz serije Mućke postaje Srbin!

Glumac Džon Čalis, čuveni Bojsi iz serije "Mućke" postaje Srbin!  Bojsijev zahtev za državljansvo nalazi se već u Beogradu i kada se završe sve procedure Vlada će glasati. 

Glumac Džon Čalis, čuveni Bojsi iz serije Mućke postaje Srbin! Screenshoot/Instagram
Glumac Džon Čalis, čuveni Bojsi iz serije Mućke, zvanično je podneo zahtev za prijem u državljanstvo Republike Srbije.

- Mnogi su se u Srbiji obradovali fotografijom koju je britanski glumac DŽon Čalis koji je tumačio ulogu čuvenog Bojsija u kultnoj seriji Mućke objavio na društvenim mrežama. Kako i ne bi, kada je na fotografiji Džonov crni "mercedes", na čijim tablicama piše "Srbija". Vreme je da otkrijem tajnu kako je slika nastala. Fotografija je nastala prošle nedelje ispred Ambasade Srbije u Londonu. Pre toga je Džon Čalis zvanično podneo zahtev za prijem u državljanstvo Republike Srbije! 

U ambasadi Srbije g. Čalisa primila je ambasadorka Srbije u Ujedinjenom kraljevstvu Aleksandra Joksimović. Imao sam tu čast da u ime Grada Beograda potpišem preporuku Grada Beograda da Bojsi postane srpski državljanin. Nije bilo lako pobrojati na jednoj stranici šta je Bojsi učinio na promociji Srbije i Beograda posebno u Velikoj Britaniji gde je veoma poznat i popularan. 


Predsednica Vlade Repiblike Ana Brnabić podržala je ideju da Bojsi postane srpski državljanin. Želim da se posebno zahvalim našem čoveku koji je odrastao i živi u Londonu Lazaru Vukoviću koji je najzaslužniji zato što Bojsi toliko voli Beograd i Srbiju - objavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić na svom Fejsbuk profilu.
- Bojsijev zahtev za državljansvo nalazi se već u Beogradu i kada se završe sve procedure Vlada će glasati. Lep je osećaj kada znate da uspešni i popularni ljudi kao što je Džon Čalis žele da budu državljani Srbije. Srećan sam jer Bojsi postaje i zvanično Beograđanin. Stanovnik našeg grada suštinski je postao kada je snimio film “Bojsi u Beogradu”. Bojsi dobrodošao kući! Beograd pobeđuje - kaže Vesić. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs

Povezane vesti:


>