Region

Svet

Dva blama sam doživeo, priznaje pevač Sloba Radanović!

Dva blama sam doživeo, priznaje pevač Sloba Radanović! Između ostalog, otkrio je kakve devojke voli, šta misli o bivšem cimeru Marku Janjuševiću Janjušu...

Dva blama sam doživeo, priznaje pevač Sloba Radanović! Screenshoot/Instagram





Pevač Sloba Radanović odgovarao je na pitanja svojih fanova, koja su mu postavljali na Instagramu. Sloba je, između ostalog, otkrio kakve devojke voli, šta misli o bivšem cimeru Marku Janjuševiću Janjušu, ali i ispričao dva blama koja su mu se dogodila na nastupila.

- Šta misliš o Janjušu? - bilo je naredno pitanje jednog od fanova.


- Mafijaš, kriminalac. Što dalje od njega... - napisao je pevač i stavio emodži koji označava plakanje od smeha, čime je jasno stavio do znanja da se šali.



- Najveći blam do sada na nastupu?



- Dva blama sam doživeo. Prvi je kada me je jedna devojka uhvatila za međunožje na bini i nije htela da pusti, a drugi kad me je devojka iz publike gađala čizmom jer nisam hteo da je poljubim u usta - odgovorio je Sloba Radanović.








Na pitanje da li imao neku neugodnu situaciju na nastupu, Radanović je odgovorio:


- Nekoliko puta. Na nastupu u Budvi, u sred pevanja uleće mi komarac u usta, tj. u dušnik. Ja krećem da kašljem. Zacenio sam se, ne mogu da dođem do daha, bukvalno se gušim. Nikom ništa jasno nije bilo, jedva sam došao k sebi. 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>