Region

Svet

Region

Katarina Radivojević izbačena iz taksija

Glumica Katarina Radivojević ne prestaje da pravi skandale. Nakon incidenta koji je pre par meseci imala u "Klubu književnika", glumica je pre par dana izbačena iz taksija.

Katarina Radivojević izbačena iz taksija



Posle jednog koncerta Katarina je sa prijateljicom zaustavila taksi i kako je u njega sela počela je da provocira taksistu, prozivajući ga zbog viška kilograma.

"Hvatala me je za obraze, štipkala i nazivala debeljkom. Kulirao sam je jer je bilo očigledno da je malo više popila, a osim toga Katarina je stalna stranka našeg taksi udruženja, pa nisam želeo da napravim sebi problem. Međutim, kada je situacija izmakla kontroli, odlučio sam da reagujem" - kaže taksista i dodaje da je poznatu glumicu par puta najljubaznije zamolio da povede računa o svom ponašanju, ali pošto se nije smirivala, bio je prinuđen da je istera iz auta.

"Dobro je kad je nisam išamarao! Nakon što sam joj naredio da napusti vozilo, počela je da viče i da psuje. Takođe, čuo sam da je nekoliko minuta kasnije zvala vlasnika udruženja, zahtevajući da dobijem otkaz, što se na njenu žalost nije desilo" - završava svoju priču taksista.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>