Region

Svet

Dragan Bjelogrlić u pratnji policije stigao na saslušanje! (VIDEO)

Glumac Dragan Bjelogrlić stigao je u pratnji policije u Osnovno javno tužilaštvo u Nišu, na saslušanje! Bio je nasmejan i izjavio je da je dobro.

Dragan Bjelogrlić u pratnji policije stigao na saslušanje! (VIDEO) Screenshoot/Youtube

Glumac Dragan Bjelogrlić stigao je u pratnji policije u Osnovno javno tužilaštvo u Nišu, gde će biti saslušan zbog toga što je fizički nasrnuo pre dve noći na Predraga Gagu Antonijevića.

Bjelogrlić je na saslušanje stigao u policijskom vozilu iz pritvora u kome je zadržan od juče.

Glumac je stigao nasmejan ispred tužilaštva, te pitao okupljene medije kako su. Potom je na pitanje kako je on rekao:

- Dobro je, dobro je.


Podsetimo, Dragan Bjelogrlić uhapšen je juče i određeno mu je zadržavanje do 48 sati.


Konkretno, upravo je Vladimir Stanojević, zamenik niškog OJT saopštio da je osumnjičenom za nasilničko ponašanje, po nalogu OJT, određeno zadržavanje do 48 sati.

Podsetimo, Bjelogrlić je pre dve noći fizički nasrnuo na Predraga Gagu Antonijevića, u niškom hotelu Ambasador, u noći između nedelje i ponedeljka oko 4 časa ujutru. Bjelogrlić je osumnjičen da je više puta po glavi udario reditelja Antonijevića.

Tužilaštvo će nakon saslušanja odlučiti da li će predložiti Osnovnom sudu da mu odredi pritvog do 30 dana ili će ga pustiti da se brani sa slobode.

Povodom incidenta, Gaga Antonijević je rekao:

- Pretio mi je, nego šta je. Svašta je izgovorio. Dao sam, tamo, detaljnu izjavu... Svašta... To je bilo jedno histerično ponašanje, nije čovek normalan. Bio je sa Katarinom Radivojević, popilo i šta god drugo da se radilo. Jurnuo je na mene, ja ga nisam ni video dok nije počeo da me udara. Imaju kamere, snimci, vidi se lepo da nikakvog kontakta nismo imali cele večeri, ni pod razno! Ničim izazvan je nasrnuo na mene - ističe Antonijević.


 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>