Region

Svet

Zlata Petrović ponosna na sina jer se zaposlio!

Pevačica Zlata Petrović ponosna je na svog sina jer se zaposlio u tržnom centru! Jovan radi u sportskoj radnji za 30. hiljada dinara i skuplja novac za automobil...

Zlata Petrović ponosna na sina jer se zaposlio! Screenshoot/Instagram
Jovan, kog je Zlata Petrović dobila sa voditeljem Zoranom Pejiće Pejom povezivan je i sa Natašom Rodić, trećom sestrom od kojih su dve udate za Ražnatovića i Šijana.


O Jovanu su mediji već pisali da je vradn i da radi za platu od 30.000 dinara u jednoj sportskoj radnji, a za to vreme i studira:

- Jovan već devet meseci radi u tom tržnom centru. Ja nisam htela da pričam o tome, ali kad ste već saznali, onda moram da se pohvalim. Šta da vam kažem osim da sam ponosna na njega. Sam je odlučio da se zaposli i da zarađuje. On je jedan od najboljih studenata, ima sve devetke i desetke. Peja i ja možemo da mu pružimo sve što poželi, ali on hoće svoj dinar. Uskoro završava drugu godinu fakulteta i uspeva sve da postigne - rekla je Zlata Petrović jednom prilikom i dodala da Jovan ima mnogo planova.


- Skoro mi je rekao da skuplja novac od plate da kupi auto. Peja i ja imamo automobile, mogao je naša kola da vozi, ali eto, on hoće da ima svoj, za koji će sam da zaradi. Jako je odgovoran i vredan, nisu mu izlasci na prvom mestu, iako naravno voli i to, kao i svi mladi. Pravo da vam kažem, i ne čudi me što je Jovan takav, jer smo i nas dvoje, Peja i ja, takođe odgovorni i vredni ljudi, ništa nam nije palo s neba. Moj životni moto je da čovek mora da bude borac u svemu jer samo tako može da uspe, i drago mi je što smo to preneli na našeg Jovana - zaključila je tada pevačica.I Jovanov otac s ponosom je pričao o odluci svog naslednika.

- Drago mi je što ćete da pišete o tome jer je on zaista dete za primer. Deca poznatih često skrenu u nekom pogrešnom pravcu, uhvate se lošeg društva i problema, ali nisu svi takvi. Naš Jovan je dokaz da postoji i suprotno. Mi se odlično slažemo i dogovaramo o svemu, Zlata i ja nikad nismo imali problem oko Jovanovog vaspitanja i mislim da se to danas najbolje vidi, oboje smo uspeli kao roditelji - istakao je Peja, poznati voditelj.

Jovana već mesevima povezuju sa Natašom Rodić, sestrom Bogdane Ražnatović, a mama Zlata navodno nije baš srećna zbog toga budući da je Nataša starija od njenog sina.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs

Povezane vesti:


>