Zvezde Granda

Parovi

Dragan Stojković Bosanac napušta Zvezde Granda?!

Dragan Stojković Bosanac napušta Zvezde Granda?! On navodno neće biti član žirija od jeseni jer njegova supruga smatra da je to za njega veliki napor, obzirom da se emisija snima i po 15 sati.

Dragan Stojković Bosanac napušta Zvezde Granda?! Screenshoot/Instagram

Dragana Stojkovića Bosanca ove sezone možda nećemo gledati u „Zvezdama Granda“ jer njegova supruga smatra da mu ne treba više toliko napornih angažmana i da mora misliti na svoje zdravlje:

–Bosanac se dugo premišlja, još ništa nije definitivno, ali emisije se snimaju i po 15 sati, a za njega je to jako naporno. Njegova žena Dunja ga moli da prestane sa tim, da se konačno posveti sebi i njoj, da malo uživaju. Za finansije ne treba da brinu jer je zaradio dovoljno i sada može da odmara. Pre dve godine Bosanac je operisao srce i još tada su mu doktori rekli da ne sme da se forsira i da što više odmara – kaže izvor blizak Bosancu i dodaje:


–Muzika koju on radi i forsira više ne prolazi, dolaze neke nove generacije i muzički pravac se potpuno menja, a on ne želi da se priklanja modi nego se drži kvaliteta. Što se tiče ostatka žirija, ostaće nepromenjen. Saša još uvek ne traži zamenu za Bosanca, jer se nada da će uspeti da ga nagovori da ostane, a u tome mu najviše pomažu Jelena Karleuša i Ana Bekuta. Ali, na estradi se već pročulo da Bosanac želi da ode, pa se mnogi pevači nude Popoviću. Ima tu i pravih zvezda, ali i onih manjih koje obećavaju da će praviti šou – zaključio je izvor.Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Svet

Povezane vesti:


>