Svet

Region

Nikol Kidman objavila fotografiju sa velikom promenom!

Glumica Nikol Kidman je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa velikom promenom kada je fizički izgled u pitanju, a komentari su se samo nizali jedan za drugim.

Nikol Kidman objavila fotografiju sa velikom promenom! Screenshoot/Instagram




Nikol Kidman na svom Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj apsolutno ne liči na sebe, a komentari ispod su se samo nizali.

Naime, poznata po nesvakidašnjem šarmu, glumica je odlučila da skrati kosu, a društvene mreže su izgorele zbog ove fotografije. Iako je zadržala svoju boju kose, Nikol je potpuno ošišala kosu, na kratko i svi su oduševljeni njenim novim izgledom.


Tokom jednog snimanja, na nebu se pojavila duga, pa je šarmantna glumica taj trenutak iskoristila kako bi zabeležila novu promenu, te je ,,opalila" fotku koju je okačila na društvene mreže. Istok trenutka je fotka postala viralna, a u komentarima se mogu zapaziti samo hvalospeli i lepi komplimenti upućeni na račun njenog izgleda. 








Oskarovka je ove nedavno proslavila sa sestrom rođendan, pa joj je na Instagramu čestitala 50. svećica na rođendanskoj torti. 


- Mojoj sestri. Volim te lepotice. Srećan ti rođendan i jedva čekam da te ponovno vidim i preplavim poljupcima i zagrljajima - pisalo je u objavi.






 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>