Lepota

Ljubav

Hit boja kose za jesen! Ženstvena, nežna, odlično stoji svima!

Spremne dočekajte jesenju sezonu! Hit boja kose za jesen! Ženstvena, nežna, odlično stoji svima! Na jesen ležerniji izgled će generalno bitu u trendu i kad je reč o fizuri, ali i garderobi.

Hit boja kose za jesen! Ženstvena, nežna, odlično stoji svima! Svet Plus

Na nedavno održanoj premijeri filma 'The Suicide Squad' 31-godišnja filmska zvezda Margot Robie pojavila se sa novom frizurom, a kako kažu stručnjaci upravo će ona biti vodeći trend na jesen.

Brond nijansa će dominirati u sezoni koja je pred nama, a dobra vest je da stoji odlično gotovo svim damama. S tamnijim smeđim korenom i svetijim pramenovima, ova tehnika farbanja ne samo da je moderna, nego i vrlo praktična za održavanje.

Idealna je za one dame koje nemaju puno vremena ili ne vole često da odlaze kod frizera. Na jesen ležerniji izgled će generalno bitu u trendu i kad je reč o fizuri, ali i garderobi. Slobodno možete da zaboravite na savršeno isfeniranu kosu gde je svaka dlaka na svm mestu. Ležerniji, boho stil će dominirati.
Kako obojiti kosu brond tehnikom?

Svatk to, poput Margot, već ima tamno plavu boje kosu ne mora da pravi drastičnu promenu, dovoljno je da sasmo izvučete nekoliko svetlijih pramenova. Ukoliko imate dosta svetlu kosu, u tom slučaju dovoljno je da koren kose obojite u tamnij braon nijansu.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>