Ljubav

Style

Izaberi me svaki dan ili me zauvek pusti!

Izaberi me svaki dan ili me zauvek pusti! Pusti me da nađem nekoga ko neće otići usred bitke! Vidiš, kad je reč o ljubavi, niko ne voli priznati da je njen temelj upravo izbor. Nije samo hemijska reakcija na nekog predivnog kog sretneš kao u filmu i ne možeš to kontrolisati...

Izaberi me svaki dan ili me zauvek pusti! Svet Plus

Nisam osoba koja bi bila sa tobom ako sam ti samo opcija. Ja sam prioritet. Ne izbor, nego prvi izbor. Dajem ljubav koju očekujem da mi se vrati jednakom merom. Ako to nije tako, ne vidim smisao veze.

Ako me želiš imati, trebaš me iznova birati svakoga dana ili me trebaš pustiti.

I znam da to neće biti lako. Zapravo će verovatno biti teško. Biće dana kad nećemo želeti jedno drugo. Biće dana kad će ti se činiti da je voleti me i prihvatati me poput penjanja na planinu. Biće dana kad me nećeš želeti voleti, a ja ću svejedno očekivati da me voliš.

Zato jer me trebaš odabrati čak i u teškim trenucima. Ili trebaš pustiti da nađem nekoga ko neće otići usred bitke.Ne mogu obećati da ću svakodnevno biti žena tvojih snova ili da će nam svaki dan biti lagan i prolaziti bez truda. Nekad ćemo morati proći kroz tornado, umesto sunca i kišu umesto duge. Ali prava predanost ljubavi, ljubavi koja je vredna je upravo želja da se suočiš sa olujom.

Trebam da ostaneš sa mnom kad je naš put trnovit ili želim da me pustiš da nađem vlastiti put.

Vidiš, kad je reč o ljubavi, niko ne voli priznati da je njen temelj upravo izbor. Nije samo hemijska reakcija na nekog predivnog kog sretneš kao u filmu i ne možeš to kontrolisati. Nije nešto što se samo dogodi. To je izbor koji moraš učiniti i koji uključuje drugu osobu.

Prvi korak je odluka da želiš biti sa nekim, da ga biraš voleti.Zato i kažem sve ovo. Ako kažeš da me voliš i ako kažeš da sam tvoja, a ti moj, očekujem da me biraš svakoga dana.

Izaberi me kad sam bezlična ili kad je sve predivno i obojeno veselim bojama. 
Izaberi me kad ni sama ne znam zašto sam ljuta, ali nisam zabavna. Izaberi me kad se ne mogu prestati smejati. 
Izaberi me kad me ne prepoznaješ i kad ne možeš verovati da se ranije nismo sreli.
Izaberi me. Prihvati me. Voli me. Bez pitanja i granica.


Izaberi me svakoga dana ili me zauvek pusti.Pusti me da odem i nađem ljubav o kojoj sanjam i kojoj se nadam. Pusti da nađem nekog ko se ne boji kiše, tuge i loših vremena. Pusti da nađem osobu koja će biti sa mnom bez obzira na sve.

Ako nisi spreman odabrati me, nisi me spreman voleti.

Stvarno je jednostavno.

Izaberi me svakoga dana ili me zauvek pusti.

Dragi moj, ja obećavam činiti sve ovo svakoga dana za tebe...Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/zdravaisretna


>