Style

Ljubav

Rituali kojim stičete duševni mir! Tajne zadovoljnih žena!

Tajne zadovoljnih žena! Ako ove rituale uvedete u svoju svakodnevicu, steći ćete duševni mir, sreću i zdravlje. Trudite se da ih redovno praktikujete.

Rituali kojim stičete duševni mir! Tajne zadovoljnih žena! Svet Plus




Koja je razlika između navika, rutina i rituala i kako nas oni mogu osnažiti? Ovde ćemo pričati o popodnevnim ritualima koji nas čine srećnim i unose duševni mir u naš dan.

Navike su stvari koje radimo automatski, stvari poput provere e-pošte u određeno doba dana ili stavljanja ključeva na određeno mesto kada dođete kući. Rutine su obično skup navika ili radnji koje redovno radite kako biste uneli red u svoj dan. Međutim, ovi rituali treba da vam donesu radost kada god ih radite tokom dana. Isprobajte ih potrudite se da ih praktikujete svakodnevno.




1. Radite 50 minuta, pa napravite pauzu od 10 minuta!

Svi imamo stvari koje želimo da postignemo, a popodneva mogu da nam budu veoma zauzeta dok pokušavamo da uradimo sve sa naše liste obaveza. Primamljivo je raditi bez pauze, jer mislite da ćete više postići. Međutim, potrudite se da sebi uvedete mali ritual i da radite na poslu tokom 50 minuta, a da potom napravite pauzu od 10 minuta . Naime, pedeset minuta je podnošljivo vreme za nesmetan rad, a desetominutna pauza dovoljna je da osvežite mozak i budete produktivniji. Možete da prošetate po sparatu, napraviti pauzu za istezanje ili pauzu za vodu itd. Ova navika vam daje vremena za disanje i pomaže vam da se krećete.


 

Godina rođenja - poslednji broj otkriva šta vam je suđeno!









2. Popodnevna šetnja

Nakon napornog radnog dana, obavezno uvrstite laganu šetnju po svom kraju ili obližnjem parku, kao popodnevni ritual. Izvedite svog psa u šetnju, ili prošetajte sami ili sa prijateljem. Nakon povratka se istuširajte i uživajte u omiljenoj knjizi ili časopisu.

 

Broj vaše kuće ima značenje! Kako da neutrališete loš broj!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Sensa

Povezane vesti:


>