Zadruga

Parovi

Posle tuče sa Zolom, Miljana Kulić zapretila Milici Mitrović!

Miljana Kulić napravila je pravi haos u emisiji ,,Zadruga - Narod pita”, pa posle tuče sa Zolom, prevazišla sebe i zapretila Milici Mitrović! Usr*ćemo vam se, a to ćete videti po šeru! Zauvek zbogom!

Posle tuče sa Zolom, Miljana Kulić zapretila Milici Mitrović! Screenshoot/Youtube





Zadrugarka i rijaliti zvezda Miljana Kulić prošle noći napravila je neviđeni karambol u emisiji ,,Zadruga - Narod pita”, te se sa svojim bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom potukla uživo u emisiji.

 

Zbog kulminacije njihovog odnosa produkcija jenpustila reklame kako bi pokušali da smire strasti Miljane i Zole, a kako to nije moglo da se izvede, Kulićeva je demonatrativno napustila emisiju, zbog čega su svi ostali u šoku.

Ona je izmeđju ostalog polomila i Zolin novi telefon, zbog čega su je svi gledaoci osudili kao agresivnu i histeričnu. 


Nakon što je otišla iz emisije, te se uputila ka sledećoj destinaciji, Miljana je odlučila da nastavi sa provokacijama, te je obavestila svoje pratioce da je potpisala ugovor za sledeću sezonu rijalitija ,,Parovi” na Hepi televiziji. Podsetimo, Miljana je i započela svoju karijeru u ,,Parovima”, a sada je odlučila da se tamo i vrati.









- Gde počneš tu i završavaš - napisala je Miljana, te je označila na storiju glavnog čoveka Hepi televizije.



Poznato je da Miljana da ove načine pokušava da pricuče pažnju na sebe, a da li je ovaj put definitivno presekla, ostaje nam da vidimo. Svi su bili šokirani kada se Kulićeva na Instagram storiju direktno obratila Milici Mitrović.








- Sve što ste mi radili, sebi ste uradili. Usr*ćemo vam se, a to ćete videti po šeru! Zauvek zbogom - obratila se Miljana Milici Mitrović.



 



 

 

Aca Lukas: Bio sam nekoliko puta sa dve sestre, kao i sa majkom i ćerkom...



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>