Zadruga

Parovi

Lepi Mića o Luni i Marku: U toj kući nikad neće biti sloge!

Lepi Mića otkrio neke stvari o Luni Đogani i Marku Miljkoviću.  Oni su bili jedno za drugo. Luna je bila spremna na sve zarad te veze, svađala se i sa majkom. Marko je njoj isto oprostio neke stvari. Samo u toj kući nikad neće biti sloge, odnosi su katastrofalni. 

Lepi Mića o Luni i Marku: U toj kući nikad neće biti sloge! Screenshoot/Instagram





Zadrugar Lepi Mića, jedan od glavnih ljudi rijalitija unutar zidina imaginarijuma se već uveliko priprema za njegovu poslednju sezonu. Pred ulazak, on je odlučio da prokomentariše sve moguće teme o kojima se ovih dana priča. 

Odmah na početku razgovora Mića je izneo mišljenje o Luni Đogani i Marku Miljkoviću nakon što su postali roditelji. 


- Oni su bili jedno za drugo. Luna je bila spremna na sve zarad te veze, svađala se i sa majkom. Marko je njoj isto oprostio neke stvari. Samo u toj kući nikad neće biti sloge, odnosi su katastrofalni. Nema šta nije rečeno između Marka i Anabele, Lune i nje, svih u krug. Đoganijevi su, što se tiče priče, najtragičnija porodica. Nema ko se sa kim nije svađao i šta sve jedno drugom nisu izgovorili, i kakav je tu sve prljav veš isplivao. Ipak, na kraju mi je drago da je Luna našla svoju sreću, da se ostvarila kao majka - priča Mića za Svet. 



Potom je Mića prokomentarisao i veliki Lunin povratak na scenu, pa se osvrnuo i na to da li ima šanse da postane zvezda. Tom prilikom Mića se dotakao i današnjih likova sa estrade, pa nije birao reči. 




- Estrada nije kao što je nekad bila, sad se nešto drugo traži. Ko te pita više da li znaš da pevaš. Bitno je da imaš energiju, x faktor i da si neobičan. Ali na svadbama ne mogu da se naručuju pesme Gazda Paje, Korone, Bube, Jale… Vidim da se njima sad priklanjaju i Tanja Savić, Maya Berović… Pa, Dara Bubamara posle onako finih pesama i hitova sada peva “Bejbe, ko te j*be”. Sandra Afrika kaže u pesmi da će nekom da j**e mater. Zamisli, odeš na svadbu i naručiš pesmu za kumu ‘Bejbe ko te j*be’! Nemoj me zajebavati. Ranije se pevalo o šljivicima, livadama, prirodi, ljubavi, a danas o Pablu Eskobaru, rikošetu, travulji, separeima, kalašnjikovima… - govori Mića i dodaje o Kiji Kockar:








- Ona je htela da bude član Borinog benda ‘Eurokrem barabe’. Prvi nastup je imala sa njima i ja sam joj rekao da treba da je bude sramota. Odveo sam je kod Rake Marića i on joj je objasnio kako da radi. Da joj nije bilo mene, pevala bi za 100 evra. Rekao sam joj da nije vašarska mečka da ide po veseljima i tako se ponaša nego da lepo započne karijeru kad je već narod voli.

Mića je istakao da mu Kija nije rekla ni hvala, pa otkrio da ona i njena majka, inače pobednica ,,Zadruge 4" Nadica Zeljković ne razgovaraju sa njim. 


- Ma, kakvi. Ne pričaju sa mnom ni ona ni njena mama. Mene porodica Zeljković-Kockar više ne zanima, daleko im lepa kuća. Kija je ljuta jer sam njenoj majci objasnio neke stvari.






- Nadica prva tri meseca nije bila u rijalitiju, ja sam je probudio. Ja sam je prozvao, naružio i aktivirao. Ona je izvrsna majka, izvela dete na pravi put, ali, što se tiče drugih svari, ne slažem se. I ona je pre 30 godina uradila isto što je Tara sa Ša, Maja sa Janjušem i Kristina sa Kristijanom. Nadica je bila ljubavnica i nečija žena je isto grcala u suzama što njen muž drugoj pravi dete. E od tada sam ja krvni neprijatelj porodice Kockar.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>