Zadruga

Parovi

Jovana napušta Karićevu vilu! Suživot sa Osmanom previše za njih!

Bivša zadrugarka Jovana Ljubisavljević Misica našla je svoju ljubav u rijalitiju. Ona i Stefan napuštaju Karićevu vilu jer je suživot sa Osmanom previše za njih!

Jovana napušta Karićevu vilu! Suživot sa Osmanom previše za njih! Screenshoot/Instagram





Bivša zadrugarka Jovana Ljubisavljević Misica našla je svoju ljubav u rijalitiju. Od zadrugara Stefana Karića ne odvaja se ni trenutak, a čak se i uselila u vilu Karića na Zvezdari, gde uživa u ljubavi sa svojim dečkom.

Ipak, mladi par je shvatio da je suživot sa Stefanovim ocem previše za njih, a ne sviđaju joj se ni priče da zadrugarka svog partnera samo koristi zbog bogatstva, te je Jovana odlučila da je vreme spakuje kofere i zajedno Sa stefanom potraži stan u blizini gde će moći da vode svoj život onako kako oni žele.







- Oni žele da budu potpuno sami, da ih niko ne nadgleda! Da mogu da ustanu kada hoće, da budu sloobodni, pa i da ne moraju da stišavaju muziku noću kada Osman hoće da spava. Zato u poslednje vreme sve češće beže iz vile, šetaju gradom, sede po kafićima i idu na Adu. Iako se njegov otac malo protivio da se presele i iznajme stan jer je kuća prevelika za njega i ženu, Stefan mu je obećao da će naći stan u blizini i da će često dolaziti na ručak sa Jovanom – otkriva izvor za "Star blizak Karićima i dodaje:

- Jovana je najviše insistirala da iznajme stan jer joj je muka od priča kako im se uvalila u vilu i da je sa Stefanom iz koristi. Ovim potezom je pokazala da je briga i za vilu, i za bazen. Zajedno će plaćati taj stan i snositi sve troškove. To će im biti veliki ispit pred veridbu i brak ako im ljubav opstane - završava izvor.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs

Povezane vesti:


>