Zadruga

Parovi

Janjuš je Mini doneo poklon, a o Maji rekao da je vazduh! (VIDEO)

Marko Janjušević Janjuš je upao u studio, doneo Mini Vrbaški poklon, a o Maji Marinković rekao da je ona za njega vazduh!

Janjuš je Mini doneo poklon, a o Maji rekao da je vazduh! (VIDEO) Screenshoot/Instagram




Mina Vrbaški i Maja Marinković su se suočile u emisiji "Narod pita", a Marko Janjušević Janjuš je upao u studio.

- Mislim da Maja nije bila sa Carem, Maji ne treba dečko poput Janjuša, totalno ju je uništio, njoj treba neko kao Marko Marković, Tomović ili Mensur. Što se Mine tiče, mislim da samo igra rijaliti i da je sve vrtela oko malog prsta - rekao je gledalac.


- U pravu ste, nekada me je sramota da pregledam neke svoje klipove. Slažem se da u tom odnosu nema potrebe da tražim više bilo šta. Postoji osoba koja mi prija i dopada mi se - priznala je Maja.

U tom je momentu sve iznenadio Marko Janjušević Janjuš, koji se pojavio u studiju i seo pored Mine, dok je bivšu devojku potpuno izignorisao.

- Ne mogu, žurim, ne mogu kerića ostaviti. Čekam te, Mina, posle, sve smo se dogovorili. Doneo sam Mini čokoladu. Maju ne komentarišem, ona je za mene vazduh - poručio je Janjuš.


- Mene on ne interesuje, ne vidim ga, ne komentarišem ga! Meni su ovo smešne priče, neki ljudi sve rade da privuku moju pažnju - prokomentarisala je Maja.





 






 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>