Ljubav

Style

Najveći preljubnici Zodijaka! Vernost im nije ni na kraj pameti!

Ako je verovati zvezdama, neki astrološki znakovi skloniji su prevarama od drugih. Najveći preljubnici Zodijaka! Vernost im nije ni na kraj pameti!

Najveći preljubnici Zodijaka! Vernost im nije ni na kraj pameti! Svet Plus
Ribe

One su osećajne i osetljive, pa kad nešto zameraju partneru sklone su da pronađu osvetu ili zabavu sa strane. Ono što je karakteristično za njih jeste da teško prekidaju odnose pa će ostati u nesrećnoj vezi i varati. Neki od pripadnika ovog znaka nadaju se da će biti uhvaćeni i da će se agonija završiti, ali vezu neće samoinicijativno prekinuti, piše Index.hr.
Blizanci

Oni uživaju u pažnji, a kad misle da je nema u adekvatnoj količini, skloni su da je potraže na drugom mestu. Pošto su veoma neodlučni, nikad neće raskinuti vezu, već će ljubavnika uvek držati sa strane kao rezervu. Nije im problem da sede na dve stolice ako to znači da dobijaju onoliko pažnje koliko misle da zaslužuju.
Vaga

One su jako zavodljive i vole da flertuju. Iako je najčešće reč o bezazlenom flertu, ponekad izgube granice iz vida i upuste se u varanje.Lav

Lavovi jako vole da budu u centru pažnje, a prevara im je ponekad način da pažnju partnera skrenu na sebe, ako je sudeći po zvezdama.Vodolija

Vodolije nisu sklone fizičkim prevarama, ali tokom večernjih izlazaka uživaju u flertu. Osim toga, ovo je onaj znak koji je najsumnjiviji kad je reč o slanju poruka bivšim partnerima.

 

Bistrica: Ukleta ćuprija na kojoj se noću dešavaju misteriozne stvari!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs

Povezane vesti:


>