Zadruga

Parovi

Ša pobesneo zbog optužbi: Ostavite me na miru ludaci!

Nenad Aleksić Ša pobesneo zbog optužbi! Naime, optužen je da je hakovao stari profil Tare Simov na Instagramu. Ostavite me na miru ludaci, poručuje reper.

Ša pobesneo zbog optužbi: Ostavite me na miru ludaci! Screenshoot/Instagram

Tara Simov se oglasila sa svog novog profila, i svoje pratioce obavestila da zaprate još jedan profil, jer ovaj napad hakera na nju ovih dana ne prestaje.


U toku jučerašnjeg dana, Nenad Aleksić Ša, reklamirao je novi profil Tare Simov na društvenoj mreži Instagram, dok je Tara obavestila svoje pratioce da joj je stari profil hakovan.

Sada je na Nenadovom Instagram nalogu osvanula fotka, na kojoj ga fanovi optužuju da je on platio da se Tari izbriše nalog, zbog čega je on odmah reagovao:

- Da li ste toliko bre nenormlani da mi pišete da sam ja platio da hakuju profil? Znači napiše neko da sam ubio čoveka i zakopao ga i to je to? Ostavite me na miru ludaci - odgovorio je Ša na optužbi.U međuvremenu Tara Simov se oglasila sa svog novog profila, i svoje pratioce obavestila da zaprate još jedan profil, jer ovaj napad hakera na nju ovih dana ne prestaje.


Podsetimo, Tara i Ša, po poslednjim informacijama nisu u vezi, a haos koji izazivaju na društvenim mrežama ne jenjava. Kakav će biti rasplet ove drame, ostaje da vidimo. 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>