Style

Ljubav

Zakon privlačenja! Aktivirajte ga! Želje će se same ispunjavati!

Sreća će vam doći lako ako se ne trudite previše i ne forsirate stvari u životu! Zakon privlačenja! Aktivirajte ga! Želje će se same ispunjavati! 

Zakon privlačenja! Aktivirajte ga! Želje će se same ispunjavati! Svet Plus




Ako na pravi način primenjujete zakon privlačenja, vaše želje će početi da se ispunjavaju same od sebe, a vaše misli će u tome igrati glavnu ulogu. Naučite kako deluje zakon privlačenja i kako da ga koristite.

Zamislite da prvo osetite sreću, kao da vam se želja već ostvarila. Tako ćete da privučete sav uspeh koji ste ikada želeli, i ne samo to - sreća će vam doći lako ako se ne trudite previše i ne forsirate stvari u životu.


Učiteljica Zakona privlačenja Abraham upoređuje proces manifestacije sa čamcem u potoku. Ili možete pustiti svoj čamac da teče nizvodno po reci, ili se možete boriti da ga vodite uzvodno. Kad god se osećate opušteno i dozvolite sebi da idete sa strujom, tada plutate prema svojim ciljevima. Međutim, kada se jako borite da se nešto dogodi, radite protiv struje i zapravo blokirate da se vaši ciljevi manifestuju.

Naše emocije su ključ za razumevanje u kom pravcu ide naš čamac. Jednostavno rečeno, ako osećamo negativne emocije, borimo se. Ako osetimo pozitivnu emociju, idemo dalje.



Želite da pronađete ljubav svog života? Evo i kako da to uradite pomoću zakona privlačenja:

Recimo da pokušavate da pronađete partnera. Vaša potraga nije bila uspešna, jer ne osećate da se možete povezati na intimnom nivou sa bilo kojim momkom.








Želite decu i osećate anksioznost, jer vam biološki sat otkucava. Dakle, svaki put kada odete na novi sastanak, nosite ovu duboku anksioznost sa sobom. Izlasci postaju borba i nešto što proizvodi strah, jer sa svakim neuspelim sastankom vaša anksioznost raste. U ovoj situaciji, čak i ako ste uzbuđeni zbog svake nove osobe koju upoznate, glavna emocija koju dovedete na sastanak je strah ili bojazan. U suštini, emocionalno, vaš čamac se bori protiv struje.




Pa kako preokrenuti ovu situaciju?

U potpunosti treba da se odmaknete od situacije i osećaćete se bolje. To može značiti da nećete izlaziti neko vreme, dok ne osetite nalet pozitivnosti, jer u vašem trenutnom emocionalnom stanju, svi partneri koje ćete privući su neprikladni. Zanimljivost Zakona privlačenja je da ne morate baš da se osećate dobro u vezi sa zabavom, već da generalno morate da se osećate pozitivno. Možete se osećati dobro u vezi sa bilo čim što menja vašu vibraciju. Pokušajte da radite nešto što vas ispunjava i podiže vašu vibraciju. Šetajte, idite na planinarenje ili na časove plesa... Čim počnete sa vašim omiljenim hobijem polako ćete osetiti kako se smenjuju emocije, a vaše srce se ispunjava radošću.






Ova suptilna promena u vašim emocijama će vam omogućiti da se opustite i okrenete svoj "čamac" niz potok. Ovo je stanje u kome dozvoljavate manifestacijama da uđu u vaš život. U ovom stanju je moguće da vam muškarac iz snova uđe u trag. Naravno, ako samo jednom uradite nešto što vam prija to vam neće promeniti sve neprijatne misli i anksioznost u vezi sa pronalaženjem partnera. Dakle, ovo treba da svakodnevno ili što češće da praktikujete.

KLJUČ je da ispunite svoj život trenucima sreće što je više moguće. To podrazumeva izbor aktivnosti koje vam donose radost i stvaranje života koji volite, bez obzira da li vam se muškarac pridružuje ili ne. Sa tog mesta možete ukloniti svoju anksioznost u vezi sa pronalaženjem partnera. Dobra vest u svemu ovome je da mi imamo kontrolu. Niko ne može preuzeti našu sreću osim nas samih.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Lovesensa.rs

Povezane vesti:


>