Zadruga

Parovi

Nenad Aleksić Ša smatra da je Ivana dobila previše nakon razvoda!

Nenad Aleksić Ša smatra da je Ivana dobila previše novca nakon razvoda! Dao je 50 hiljada evra za ljubavnicu, odnosno njenu kaznu, a za sedam godina braka 130 hiljada evra je mnogo...

Nenad Aleksić Ša smatra da je Ivana dobila previše nakon razvoda! Screenshoot/Instagram
Reper Nenad Alekić Ša razveo se od Ivane Aleksić nakon što ju je javno prevario sa Tarom Simov, a sinoć je gostujući u emIsiji "Narod pita" otkrio i koliko je novca pripalo njegovoj bivšoj.


Njega je najpre izprovocirala gledateljka koja je i otkrila koliku sumu je Ša isplatio bivšoj supruzi:- Ša, guraj samo napred. Vidi se kolike su ti emocije prema Tari. Vidi se da si joj podrška za sve. Moram te pitati da li joj pomažeš oko njenih problema sa depresijom? - glasilo je pitanje.- Naravno, uvek sam tu za nju - odgovorio je Ša.- Da li bi podržao Taru i stao uz nju ako napravi problem tokom vožnje, iako nema položen vožački ispit? Super mi je što si stao iza nje i odbranio je ode svega i platio onu kaznu, a mnogo ti je da daš 130.000 evra za sedam godina braka, a dao si Tari 50.000 evra - pitala je gledateljka.- Ja uvek stojim uz nju, pričamo mi stalno o tome. Ja osobu koju volim nikada neću kuditi, savetovaću je u svemu,. Mnogo je 130.000 evra za to. NIje trebalo toliko da bude - odgovorio je Ša.
- Ispao si čovek, zar ti nije drago što si ti dao te pare i obezbedio tu ženu - dodala je gledateljka.- Ma on je ljut na Ivanu jer bleji sa Tomovićem - ubacio se Fran.

- Tebe ja Ivana zanimala samo kada su došla hipotetička pitanja za Taru. Ti si klasičan inadžija i kada ti god neko nešto kaže ti praviš haos - rekla je gledateljka.


- Ša, moram te pitati koji ti je najveći blam iz Zadruge, ja mislim da je ono teturanje kada si se napio ili ono kada si obuo druge patike da budeš viši - upitala je gledateljka.

- Jao ne znam. Ima tu svega. Ne sećam se toga oko patika, ali dobro. Ja sam se presvlačio više puta - rekao je Ša.- Ti stani na novčanik, pa ćeš biti viši, mada koliko si se otvorio možda nisi viši - dodala je Marina.

- Nešto je otišlo od srca, a nešto što je moralo, tih 130.000 - nastavio je Ša u emisiji "Zadruga - Narod pita".

- Koliko si ti kivan na tu ženu - dodala je gledateljka. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>