Region

Svet

Senidah strahuje za život! Pretnje smrću ne prestaju!

Senidah strahuje za život! Pretnje smrću ne prestaju! Nakon niza nemilih događaja kroz koje je prošla, unajmila je privatno obezbeđenje od kog se ne odvaja.

Senidah strahuje za život! Pretnje smrću ne prestaju! Screenshoot/Instagram




Pevačica Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, od nedavno ima privatno obezbeđenje koje je uz nju 24 sata dnevno, jer je navodno uplašena za svoju i bezbednost svoje porodice zbog pretnji nekadašnjih saradnika, prenosi Kurir.

 
Kako mediji prenose pre nekoliko dana bačena je bomba na kuću njenog menadžera, što je ceo tim ubrzo demantovao, ali kako neki govore sve je to isključivo iz straha za bezbednost, te je upravo iz svih tih razloga pevačica i angažovala ekipu koja je čuva, a sve to je primećeno na jednom nastupu gde se pojavila sa tri momka koji su je čim se koncert završio okružili i bezbedno sproveli do automobila.







Senida nije jedina poznata ličnost koja ima ovih problema, jedna od njih je bila i Maja Berović koja nakon što je prekinula sa radnju sa određenim ljudima i bombe bačene na njenu kuću nigde ne ide bez obezbeđenja.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/kurir

Povezane vesti:


>