Region

Svet

Katarina Žutić i njen partner doživeli neprijatnost na letovanju!

Glumica Katarina Žutić i njen partner Nemanja Aćimović doživeli su užasnu neprijatnost na letovanju. Navodno, prvo je došlo da rasprave, a onda i do fizičkog okršaja.

Katarina Žutić i njen partner doživeli neprijatnost na letovanju! Svet Plus




Glumica je sa svojim partnerom kao destinaciju za letovanje odabrala Adu Bojanu, međutim, zbog jedne naizgled benigne situacije došlo je do velikog problema, čak i fizičkog obračuna.


Navodno, prvo je došlo da rasprave, a onda i do fizičkog okršaja:

- Njih dvojica su se prvo posvađali zbog mostića, odnosno zbog toga ko ima prvenstvo izlaza na reku. Katarina i Nemanja imaju izlaz na reku, jer im je kućica u drugom redu, a D. N. im pravi problem zbog toga. Došlo je do fizičkog obračuna, a Kajin muž je izvukao “deblji kraj”. Ceo slučaj je prijavljen policiji – rekao je izvor sa lica mesta za Telegraf.rs

-Nisam sigurna da bih o tome pričala. Možda i bih, ali uhvatili ste me nespremnu. Nisam očekivala ovu vrstu poziva, stvarno – izjavila je Kaja za Telegraf.






Ni D.N. nije negirao da je do incidenta došlo, ali nije o njemu želeo ni da govori mnogo.

-Ja sam još uvek u krevetu, tako da ne mogu informaciju da vam dam. Ne mogu vam dati nikakav komentar. Neću da komentarišem to uopšte – rekao je on za pomenuti medij.





Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>