Region

Svet

Music Nights u Nišu: Duet Coby, Jala Brat i Buba Corelli!

Music Nights u Nišu! Jedna od najvećih zvezda naše muzičke scene  Coby premijerno će izvesti duet sa Jala Bratom i Bubom Corelli na Niškoj Letnjoj pozornici 31. Jula.

Music Nights u Nišu: Duet Coby, Jala Brat i Buba Corelli! Promo

Duetska numera Cobija, Jala Brata i Bube Corelli "Divljam"  na YouTube-u ima preko 6 miliona pregleda za nepunih sedam dana. To je dovoljan povod da ova muzička trojka najavi spektakularan nastup u Nišu. 


Ovo će biti premijerno izvođenje najvećeg letnjeg hita na Niškoj Letnjoj pozornici 31. jula sa početkom od 21 sat. 


Sreća prati hrabre momke poput Cobija Jale i Bube tako da će uprkos najavljenom lošaem vremenu ipak biti vrelo julsko veče na Niškoj tvrđavi. 

Music Nights biće održan 30. i 31. jula na letnjoj pozornici u Nišu.30. jula sa početkom u 21 sat nastupiće tinejdž zvezde  Angelina, Voyage, Nucci i Zera, što će ujedno biti i najbolje moguće zagrevanje na Niškoj tvrđavi za 31. jul kada će se Coby, Jala brat i Buba Corelli prvi put popeti na binu pred niškom publikom.

Novi muzički heroji pripremili su neverovatan nastup samo za Nišlije koji će imati priliku da sa ovim reperima pevaju u glas.Karte su u prodaji u poslastičarnici Emona, knjižari Indigo i online putem ddticteks i OVDE.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>