Zadruga

Parovi

Nakon raskida Tara zadržala auto! Nenada se odrekla, ali mečke nije!

Raskinuli, otpratili se sa Instagrama, ali ključ je kod nje... Nakon raskida bivša zadrugarka Tara Simov zadržala auto! Nenada Aleksića se odrekla, ali mečke nije!

Nakon raskida Tara zadržala auto! Nenada se odrekla, ali mečke nije! Screenshoot/Instagram
Tara Simov i Nenad Aleksić Ša nastavljaju da budu u centru pažnje zbog svog turbulentnog odnosa, a detalji njihovog raskida počeli su da se pojavljuju. Iako nije želela da potvrdi, niti demantuje vest o krahu ljubavi s reperom, Tara je sa svog Instagram naloga obrisala sve fotografije sa Aleksićem. 

Naime, vest o raskidu iznenadila je njihove fanove, jer su pre svega dva dana bili zajedno u Severnoj Makedoniji, kod Tarinog oca Gorana. Delili su fotografije i video-snimke sve do juče na svojim profilima na Instagramu, ali odjednom se sve preokrenulo.

Na veliko iznenađenje pratilaca, Simova je obrisala sve te fotografije, a Ša nije više ni među njenim pratiocima na društvenim mrežama. Usledio je i Nenadov odgovor, te je ubrzo i on prestao nju da prati na pomenutoj mreži.


Međutim, Tara je uspela da šokira javnost još jednom. Danas je objavila fotografiju iz kafića, a na stolu koji je uslikala, pored pića i cigareta, stajao je i ključ od Nenadovog Mercedesa.


Čim je objavila fotografiju na kojoj se vide ključevi, usledili su brojni komentari.

"Nenada se odrekla, ali auta nije", "Otkud ključevi od mečke kod Tare", "Ha, ha, Nenade ćao, mečku zaboravi", bili su samo neki od komentara.
Podsetimo, Tara je danas na svom Insta-storiju objavila stihove, za koje fanovi veruju da su upućeni baš Nenadu, čime je pokrenula priču o raskidu.

- Nisam odlazila jer nisam volela, odlazila sam kad god bi mi se učinilo da mi tu nije mesto - podelila je Tara.

Inače, ovo nije prvi put da se njih dvoje svađaju. Nakon njene diskvalifikacije, Nenad Aleskić Ša je u rijalitiju govorio da se kaje što je ušao u vezu sa Tarom i da mu je žao što je ostavio suprugu Ivanu, što je razljutilo Simovu, koja je tada pisala na društvenim mrežama da je kraj njihove ljubavi.Bilo je između njih još prozivki i razmirica, ali sve to nije uticalo na Tarinu odluku da dođe na finalno veče "Zadruge" i da se pomiri sa Ša. Poslednjih nedelju dana su bili neprestano zajedno, pričali su čak i o planiranju zajedničkog života, pa je svima delovalo da im je veza sada skladna. Ipak, izgleda da nije bilo tako. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>