Region

Svet

Ćerka glumice Radmile Živković, pokazala kako izgleda nakon nesreće!

Ćerka glumice Radmile Živković, pokazala kako izgleda nakon stravićne nesreće koju je doživela! Bojana je nakon pet godine odlučila da prošlost ostavi iza sebe, pa je poslala i snažu poruku!

Ćerka glumice Radmile Živković, pokazala kako izgleda nakon nesreće! Screenshoot/Instagram




Ćerka glumica Radmile Živković, Bojana Bambić šokirala je sve svoje pratioce na Instagramu kada je objavila fotografije kako sada izgleda nakon nesreće koja ju je zadesila.


Prošlo je 5 godina od nautomobilske nesreće koju je Bojana doživela, a tom prilikom zadobila je stravične povrede glave, o kojima je tek sada odlulčila da progovori. Ona je okačila fotografiju na Instagram i uz opis htela da ukaže ljudima da budu oprezni u saobraćaju, ali i da je ovo za nju 5 rođendan koji slavi, jer je napokon odlučila da prošlost ostavi iza sebe.



- 10. avgust 2015. godine, ponedeljak. Konačno sam, posle 5 godina skupila hrabrosti i snage da vam pokažem kako sam izgledala tog dana posle udesa, sa smrskanim kostima u glavi i nesvesna toga šta me čeka. Tada još nisam znala šta je sve smrskano i izvaljeno iz moje glave. Konačno sam skupila snage da ostavim ovih teških 5 godina i puno operacija iza sebe. Poenta ovog posta je da vam moja slika bude u glavi svaki dan kada izađete na ulicu i pazite kako drugi voze! Srećan mi 5. rođendan! - napisala je Bojana.






 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>