Style

Ljubav

Tri znaka horoskopa čeka sudbonosni susret! Život će im se promeniti!

Tri znaka horoskopa čeka sudbonosni susret! Život će im se promeniti! Drama, suze i radost... Kada se osvrnete, shvatite da su svi putevi vodili baš dotle i da nikako niste mogli da izbegnete to što se desilo jer je takva bila sudbina.

Tri znaka horoskopa čeka sudbonosni susret! Život će im se promeniti! Svet Plus




Ponekad nam se neke stvari dese tako iznenada, da jedino što možemo da kažemo je da je to bila sudbina.

Onda kada se osvrnete, shvatite da su svi putevi vodili baš dotle i da nikako niste mogli da izbegnete to što se desilo jer je takva bila sudbina. Upravo takve, sudbinske stvari, veoma važne i velike, očekuju tri horoskopska znaka u periodu od 15. jula do 1. septembra.



Devica

U ovom vremenskom periodu suočićete se sa zatvaranjem nečega što mnogo cenite – bilo da je to restoran, kafić... neko mesto gde ste proveli dosta lepih trenutaka. To će vas prilično pogoditi i uvesti vas u neku spiralu samosažaljevanja, pa ćete se pitati da li ćete ponovo imati prijatelje.

Mnogo ćete dramiti oko svega toga, ali sledi iznenađenje – možete da očekujete da vam se javi neko upravo iz tog zatvorenog mesta za kojim patite, i ko će vam pomoći da ponovo verujete u prijateljstva.

Nikad ne zaboravite da kada se jedna vrata zatvore, druga se otvore...

 

Postoji povrće koje skoro svi volimo, a ono goji više od mesa!








Vaga

U vašem životu će se desiti toliko toga od 15. jula do 1. septembra. Vaš sudbinski susret najverovatnije će se odigrati u avgustu i to će biti prelomni trenutak za vaše finansije. Moguće je da ćete naslediti neko bogatstvo ili neku veću sumu novca.



Vodolija

Vi ste uvek bili iskreni prema sebi, ponosni na ono što jeste. Prihvatali ste tuđe kritike, mišljenja, osude i nije vas bilo briga. Ono što će se promeniti u vašem životu je to da ćete dobiti neku ponudu koja se bukvalno vrti oko toga da vi budete vi.

Neko će u vama videti nešto inspirativno, priliku da dobro zaradite i iako ćete se isprva možda boriti protiv toga, a onda ćete shvatiti da nema ništa u tome da zaradite tako što ćete se ponašati sasvim prirodno i biti vi.
 

Veridba profesora i maturantkinje o kojoj bruji Srbija!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs

Povezane vesti:


>