Zadruga

Parovi

Milica Kemez dobija kuću po izlasku iz rijalitija Zadruga 4!

Aktuelna zadrugarka ispričala je kako je napolju niko ne čeka i da nema gde da ode... Ona i ne sluti šta je čeka! Milica Kemez dobija kuću po izlasku iz rijalitija "Zadruga 4" od baka Senku iz Ivanjice!

Milica Kemez dobija kuću po izlasku iz rijalitija Zadruga 4! Screenshoot/Instagram
Milica Kemez ispričala je kako je napolju niko ne čeka i da nema gde da ode, jer nema iznajmljen stan, a sa sestrom Mirelom tek treba da razgovara oko priče da se iza njenih leđa viđala sa Borom Santanom. Njena priča pogodila je baka Senku iz Ivanjice koja će svoju imovinu da prepiše Milici.

Dajem joj sve, ona je napaćena duša

– Nikako nisam bila za to da ona bude sa Borom jer je on baš ponižava i pljuje, nije srećna sa njim. Ali, ona nije imala kud, ušuškala se pored njega, on joj je obećao da će da je ženi i ona se ponadala. Željno je to dete porodice i pažnje, kažu depresivna je, kako ne bi bila, nikog na svetu nema. Duša me zabolela kad je rekla kako svi idu nekom, a ona nema kome. Ja sam starija žena, imam 74 godine, muž mi je pre 17 godina umro, ja nemam nikog, odlučila sam da kuću u kojoj sad živim u Ivanjici prepišem Milici, da ima i ona svoje. Plakala sam ko kiša kad je pričala kako je sama, ja znam kako je to, ja sam bila dete siroče i meni je muž bio sve. Volela bih da se vidim sa Milicom i da prihvati da joj prepišem kuću, ona može da živi ovde, da ovde razvije neki posao i pobegne od svega. Ima ovde dobrih i lepih momaka koji bi joj se dopali, možda bi se i udala – kaže Senka za „Star“ i dodaje:


– Zavolela sam je kao moje dete, ja decu nemam, a da imam, zamišljam da mi je ćerka baš kakva je Milica. Zaslužila je koliko se mučila da bude srećna. Kuća ima 60 kvadrata i malo dvorište, može ako hoće da je preuredi po njenom ukusu. Ja jedino što bih zahtevala je da dok ne umrem boravim ovde, a posle moje smrti da sve ostavim Milici. Znam da bi joj značilo da ima dom, a zaslužila je, ponavljam ja sam bila siroče kao i ona – završava Senka.
 

 

Pobednik Zadruge 4 Nadica Zeljković, drugo mesto Milica Kemez! (VIDEO)

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Star

Povezane vesti:


>