Lepota

Ljubav

Savršena koža! Kako da osvežite lice bez kupovnih sprejeva?!

Savršena koža! Kako da osvežite lice bez kupovnih sprejeva?! Takozvani face mistovi su sve prodavaniji u drogerijama, naročito u ovo doba godine kada je izuzetno toplo i kada nam svima treba osveženje. 

Savršena koža! Kako da osvežite lice bez kupovnih sprejeva?! Screenshoot/Instagram
Koži lica je refreshing naročito potreban, jer je ona najviše izložena suncu, prašini, često je pod šminkom. Međutim, sami možete da napravite vodicu za osvežavanje lica i da na taj način uštedite novac.

Mnogi od vas će sigurno postaviti pitanje čemu face mist, kada možete da se umijete? Pa, i nije baš tako kada ste van kuće. Možda imate priliku da se umijete, ali to znači da, ako se uzdate u umivanje, nećete moći to da radite kada na licu imate šminku (a želite da ostane na vama). Međutim, kada imate dobar raspršivač, moći ćete da osvežavate lice čak i sa kompletnom šminkom na koju to neće uticati.

Ali kako da se osvežite i to dobrim raspršivačem ako smo vam rekli da ne morate da kupujete gotove sprejeve za lice? Trajnim osveživačem! Osveživačem u koji možete da sipate ili samo običnu vodu ili zdravi i osvežavajući mist koji ste sami napravili i da ga ravnomerno raspršite po licu.Osveživač lica

Za razliku od kupovnih sprejeva, ovaj osveživač nema ograničen rok trajanja. Takođe, dimenzije su mu takve da lako može da stane u torbu. A evo šta biste npr. mogli da dodate u običnu vodu kako biste napravili idealan miks:

-možete ostaviti krastavac da odstoji u vodi, a potom ga izvaditi i sipati vodu u osveživač

-običnoj vodi možete dodati nekoliko kapi vitamina E -umesto vode možete sipati zeleni čaj -možete dodati nekoliko kapi limuna


Kombinacije su brojne, a mi smo naveli samo neke od najčešćih koje devojke i žene koriste.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>