Zadruga

Parovi

Miljana Kulić žestoko zapretila majci Mariji! (VIDEO)

Miljana Kulić žestoko zapretila majci Mariji! Nemojte da se zaj*bavate sa mnom, živci su mi na izmaku, da ne bih dolazila kući i vraćala se sa Željkom za Beograd!

Miljana Kulić žestoko zapretila majci Mariji! (VIDEO) Screenshoot/Youtube
Miljana Kulić ovog jutra obratila se putem kamere svojoj majci Mariji Kulić, poručila da joj pošalje sve što joj je potrebno, a potom joj uputila i pretnje.


- Mamice, pošalji mi lepu haljinu, neka bude duga. Neku lepu boju, prljavo roze ili šampanjac boju, da struk dođe do izražaja i steznik, malo mi je stomače naduveno. U zadnje vreme jedem, pa ako je haljina baš uz telo da mi se ne vidi stomak. Tange neke sa steznikom, brushalter u istoj boji, obavezno velike štikle, najveće moguće. Minđuše, ali ne jadne, male, nego velike, što drečavije. Ono za potamnjivanje kože, bronzer boje čokolade, parfem, lak za kosu, trepavice - naručila je Miljana, a potom zapretila:


- Nemoj slučajno da ti se dogodilo da Željka nisi povela na finale, napraviću haos! Nemojte da se zaj*bavate sa mnom, živci su mi na izmaku, da ne bih dolazila kući i vraćala se sa Željkom za Beograd! Imam neki posao, hoću Željka da vodim u zoo vrt, da gleda filmove i bićemo u nekom hotelu ili kod Mišela, on ima stan u Beogradu. Željkove stvari, vlažne maramice, vodiću ga čorbicu da jede, ništa ne brini.


Inače, Marija je odložila terapije kako bi podržala Miljanu.

- Zbog toga sam odlučila da pomerim terapiju kako bih podržala ćerku. Siniša isto gura, dug je ovo oporavak. Nije lako. Ne možemo da jedemo, nemamo apetit. To su jake terapije, nemam čulo ukusa. Oslabila sam. Biće bolje i moram kroz to da prođem - rekla je Marija za Blic. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>