Region

Svet

Toma Panić i Nadežda Biljić ponosno pokazali sina Longa!

Toma Panić i pevačica Nadežda Biljić ponosno pokazali sina Longa za čije zdravlje su se borili od njegovog rođenja. Pevačica je ranije često govorila o njegovom zdravstvenom stanju...

Toma Panić i Nadežda Biljić ponosno pokazali sina Longa! Screenshoot/Instagram




Bivši učesnici rijaliti programa "Zadruga" Nadežda Biljić i Toma Panić dobili su sina Longa, a nakon borbe za njegovo ozdravljenje, objavili su njegovu fotografiju

Naime, Nadežda je često govorila o zdravstvenom stanju svog sina, te da jede na sondu, što se vremenom popravilo i on sada raste u zdravog dečaka.



Toma je na svom Instagram profilu prvi objavio fotografiju malenog Longa, a onda ju je i Nadežda podelila sa svojim pratiocima. 



Nadežda se nedavno emotivnom porukom obratila nasledniku porukom na društvenim mrežama:


- Sine moj lepi, najlepši na svetu, sećam se kada si se rodio koliko smo samo dijagnoza čuli, ne dao Bog nikome, od 1030g porastao si u pravog malog dečaka, naša ljubav je sve veća iz dana u dan svaki dan si sve lepši i zanimljiviji, neizmerno te volim i hvala ti što si mi doneo drugu dimenziju u životu, tvoj osmeh i samo tebi znan jezik je nešto najlepše što sam videla i čula. Obećavam ti da ćemo se potruditi da budeš dobar čovek, školovan, kulturan i uspešan, hvala ti što si mi životu dao smisao i što si mali mazuljko! Voli te mama!








 

Tara Simov žestoko potkačila bivšeg! Šaebilošaebilo... (VIDEO)

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>