Region

Svet

Ognjen Amidžić pesmom Pustinja odao počast Madžgalju! (VIDEO)

Ognjen Amidžić pesmom "Pustinja" odao počast Marinku Madžgalju i svemu onome što su njih dvojica zajedno napravili. Spot je snimljen na Zanzibaru, a pored njega u glavnoj ulozi našla se Milica Majkić.

Ognjen Amidžić pesmom Pustinja odao počast Madžgalju! (VIDEO) Screenshoot/Youtube

Ognjen Amidžić, voditelj emisije "Amidži šou" dugi niz godina bio je i deo kultnog sastava "Flamingosi" sa njegovim velikim prijateljem Marinkom Madžgaljem. Nažalost, nakon Marinkove prerane smrti, grupa je prestala da postoji, ali hitovi koje su napravili se i dan danas slušaju. Zato je Ognjen sa svojom ekipom rešio da uradi nešto kako bi svemu onome što su Marinko i on uradili oda čast.

On je publici predstavio pesmu "Pustinja" za koju je spot snimio na Zanzibaru, a pored njega u glavnoj ulozi našla se Milica Majkić.

Ognjen je za portal Pink.rs otkrio kako je nastala ova pesma i zašto se baš sada odlučio na to.

- Čudno je nekako došlo do ove pesme, jedna neobična putanja, desila nam se inspiracija. Kada je nastala, shvatili smo da dosta liči na "Flamingose" i to kako bi oni izgledali u 2021. godini. Bilo je glupo da ovo neko drugi peva. Mnogo mi je ljudi tražilo u poslednje vreme da napravim nešto slično onome što smo radili i zbog toga i u čast tome je ova pesma - rekao je Ognjen.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs

Povezane vesti:


>