Region

Svet

Gagi Jovanović završio u bolnici zbog nesnosnih bolova!

Gagi Jovanović završio u bolnici zbog nesnosnih bolova! Primljen je u petak oko dva sata iza ponoći u Klinički centar u Beogradu, saznaje Kurir Stars.

Gagi Jovanović završio u bolnici zbog nesnosnih bolova! Screenshoot/Instagram
Gagi Jovanović je došao u Klinički centar s nesnosnim bolovima u stomaku zbog čega je smešten na odeljenje gastroenterologije i podvrgnut je ispitivanjima kako bi se utvrdio tačan razlog bolova. On se i dalje, kako saznajemo, nalazi u bolnici. Inače, ovo nije prvi put da glumac ima ozbiljnih zdravstvenih problema, pa je tako pre tri godine odlučio da napusti scenu. Lekari su ga zbog diskus hernije slali na operaciju, ali se on ipak odlučio za alternativne metode lečenja. Na svoju ruku je otišao u Banju Koviljaču i tamo se mazao blatom, za koje tvrdi da mu je spaslo kičmu.

- Istina je da se povlačim sa scene na izvesno vreme. Poslednjih godina trpim velike bolove u leđima prouzrokovane diskus hernijom. Posle svake predstave koju odigram osećam se veoma loše, treba mi nekoliko dana da se koliko-toliko oporavim. Povlačim se na kraju pozorišne sezone, u junu-julu. Ne znam koliko će pauza potrajati. Možda jednu, možda dve ili tri godine - rekao je tada za Gloriju naš poznati glumac.Podsetimo, Jovanović se prethodne nedelje našao u centru medijske pažnje zbog optužbi Nebojše Ljubišića, svog kolege i klasića, koji tvrdi da je on kompletan autor muzike i dela teksta hita "Ružo rumena", najpopularnije narodne pesme u Srbiji, a ne Gagi, kako je zavedeno u Sokoju. Oni su zbog ove pesme završili i na sudu, pa se u skorije vreme očekuje i sudski rasplet ove afere.
Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>