Region

Svet

Ljubavni trougao: Dušica Jakovljević, Kija Kockar i Miloš Dimitrijević!

Ljubavni trougao koji čine Dušica Jakovljević, Kija Kockar i fudbaler Miloš Dimitrijević Čava ne prestaje da iznenađuje. Nakon vesti da je Kristina Kija Kockar nedavno raskinula vezu sa bivšim fudbalerom, on se sada pomirio sa bivšom devojkom, voditeljkom Dušicom Jakovljević, sa kojom je bio pre Kije.

Ljubavni trougao: Dušica Jakovljević, Kija Kockar i Miloš Dimitrijević! Screenshoot/Instagram




Dušica je objavila fotografiju sa Milošem na društvenoj mreži Instagram, a u opisu fotografije napisala je: "On", uz šta je stavila srce.

Potom je na svom Insta-storiju podelila Čavinu objavu, koji je takođe objavio njihovu zajedničku sliku, uz opis "Ona".

Ono što je dodatno zbunilo sve jeste Kijina nedavna izjava koja govori o potencijalnom pomirenju, do kog očigledno nije došlo:







- Bili smo duže zajedno, već smo se jednom pomirili, tako da nije nemoguće da se to opet desi, ali za sada sam sama - rekla je Kija Kockar.


Dušica Jakovljević za Telegraf Jetset rekla je da ne zna da su Kija i Čava u vezi:

- Sad ću vam reći, ja stvarno nemam informaciju da su njih dvoje bili zajedno. To sam čula iz medija, a nikada nisam čula ni od koga drugog. To je moj komentar na tu temu, s obzirom da nisam znala da su bili u vezi. Ne znam... Morate da budete u vezi da biste raskinuli, ali dobro, nema veze - rekla je Dušica.

Podsetimo, Dušica i Čava su 2018. otpočeli romansu, a Jakovljevićeva je dozirano plasirala informacije iz njihove veze u javnost. On je obožavao njenu decu iz prethodnog braka, Anđelu i Ognjena, a porodično su putovali i po Evropi, pa su fotografije Dušice i Miloša, zajedno sa njenim naslednicima, pronalazile put do društvenih mreža, poput one iz prestonice Francuske.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>