Style

Ljubav

Lav, Ovan i Strelac mogu da očekuju nove ljubavi poručuju astrolozi!

Lav, Ovan i Strelac mogu da očekuju nove ljubavi poručuju astrolozi! Kada se Venera nađe u Lavu, očekujte da ćete imati jaču volju za životom, više se družiti i izlaziti, imati nova ljubavna poznanstva sa uticajnim i popularnim osobama, možda sa šefovima i ljudima na položaju.

Lav, Ovan i Strelac mogu da očekuju nove ljubavi poručuju astrolozi! Svet Plus




Venera u Lavu traži od nas da, pre svega, volimo i budemo voljeni, da se osetimo posebno, posvetimo sebi i svojim potrebama, i to sve na veoma teatralan način, burno i strastveno. Otvoreno ćemo reći šta i koga volimo, bićemo ponosni na decu i trudićemo se da im ugodimo, a na poslu ćemo težiti savršenstvu.


Posle ulaska Marsa u znak Lava 11. juna ovom sazvežđu pridružila se i Venera 27. jula i tako pojačala energiju ovog vatrenog znaka. Mars i Venera će sve vreme zajedno koračati i pratiti se u stopu i tako naglašavti događaje u ljubavnim odnosima.


Kada se Venera nađe u Lavu, očekujte da ćete imati jaču volju za životom, više se družiti i izlaziti, imati nova ljubavna poznanstva sa uticajnim i popularnim osobama, možda sa šefovima i ljudima na položaju. Bez obzira na to da li ste slobodni ili zauzeti, osetićete plamen koji izbija iz vaše strasne i divlje prirode. Osmeh i stav će biti najjajče oružje ovog leta, a kompromisi neće dolaziti u obzir. Ova Venera obožava da bude u centru pažnje, pod svetlima reflektora, pa mnoge javne ličnosti imaju baš ovu Veneru u svom horoskopu. Tako će se i većina osećati... kao pod svetlima reflektora...


Ljubav će mnogima biti pokretač, a motivaciju i elan za posao odatle će crpiti. Ako se u narednom periodu zaljubite, biće to iskreno, do koske i hrabro. Bićete spremni na sve da ljubav stavite na pijedestal, ali isto tako ćete očekivati da vam se uzvrati.

Neki će tokom ovog perioda biti hrabri da prekinu veze koje nisu kvalitetne i tada mogu biti hladni i surovi i sasuti sve u lice. Ovu eksploziju emocija možete očekivati oko 7. jula.


 

Anis u borbi protiv bora! Pauzirajte proces starenja! (RECEPT)










Luksuzan i raskošan život privlačiće mnoge, a odlazak u kafiće i restorane biće sastavni deo svakodnevice.

Žene će imati više samopouzdanja i češće će obilaziti salone lepote i frizere. Frizura i nokti će biti imperativ ovog leta. Tražiće da se pored njih nađe neko veoma dostojan i ko im poklanja pažnju i deli komplimente. Ovo je period kada štednja neće biti opcija i kada će se trošiti mnogo više nego uobičajeno. Od garderobe, nakita, letovanja, automobila do skupih izlazaka i provoda.

Muškarce će privlačiti uspešne, jake žene, doterane i koje dominiraju u društvu ili na poslu. Ljubljenje i maženje će biti značajan deo predigre, a strast će se razbuktavati više nego ikad.

Pored ljubavi, mnogima će u fokusu biti deca. Mnogi parovi će poželeti da prošire porodicu i dobiju potomstvo.






Što se posla tiče, više nećemo biti nemi posmatrač i gledati kako nagrade i lovorike prolaze pored nas i idu drugima. Reći ćemo otvoreno ako mislimo da nam nešto pripada i da mnogo više zaslužujemo. Poželećemo pehare i lente. Dosta smo ćutali.

Ovo je period u kom će dominirati jaka strast, u kom ćete biti velikodušni i imati potrebu da se pokazujete, naravno, uz trošenje velike količine novca. Želećemo da sve bude sa stilom i da dotaknemo zvezde. Bićemo velikodušni i nećemo tolerisati krutost, već ćemo tražiti nekoga ko nas obožava i ko nam se divi. A zauzvrat ćemo biti odani i ponosni na osobu koja je pored nas. Uživaćemo u drami obojenoj ekscentričnim gestovima i ekstravagantnim potezima. A obožavanja, pažnje i divljenja nikada neće biti dosta.

Pojačana energija Lava nam ukazuje na to da možemo imati problema sa srcem, krvnim pritiskom i kičmom. Pa ako su vam ovo slabe tačke, budite oprezni i povedite računa o zdravlju.








Koji znak očekuje ljubav, a koji uspeh na poslu

Venera u Lavu će nam doneti toplinu, dramatičnost i entuzijazam. Volećemo sebe, ali i sve ono što se nalazi u našem okruženju. Ljubav očekuje pripadnike znaka i podznaka u Lavu, Ovnu i Strelcu. Očekujte vitalnosti, šarm, i povećanu društvenost i empatiju. Osobe rođene u znaku Bika i Vage očekuje uspeh i materijalni dobitak, dok se Devicama smeši uživanje na nekoj plaži.




Venera opozicija Saturn

U ovom periodu možete očekivati zahlađenje odnosa i ravnodušnost zbog nekih starih stvari ili dugova i suočavati se sa činjenicom da stare rane i dalje bole. Moguće je da će se pojaviti neko s velikom razlikom u godinama. Često se ostaje u vezi zbog neke dužnosti ili interesa. Nekome će se pojaviti ljubav na koju je dugo čekao. Mogući su problemi sa kožom i hormonima.


Venera konjukcija Mars


Ovih dana će biti naglašen spoj erotskih želja i jake emocije. Mnoge veze će započeti. Biće mnogo flerta, ljubavnih igrica i strasti. Želja za osvajanjem će biti jača, a mnogi će se zaljubiti na prvi pogled. Ovde je naglašena hrabrost da se voli i otvoreno pokaže ljubav. Nametljivost, želja i potreba za emocionalnom i seksualnom vezom je jaka, ali i sukobi, svađe, ljubomora...

 

Genijalna caka profesionalnih kuvara: Dinstajte luk bez smrada!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>