Lepota

Ljubav

Frizure koje će obeležiti leto! Stilisti širom sveta bruje o tome!

Stilisti širom sveta bruje o tome da nam dolazi jedna smela godina, praćena trendovima koji oslobađaju i osnažuju. Ovo su tri frizure koje će obeležiti leto!

Frizure koje će obeležiti leto! Stilisti širom sveta bruje o tome! Screenshoot/Instagram
Sa dolaskom leta, budi se i želja za promenom. Nakon hladnih dana i kapa koje su je prekrivale, vreme je da svoju kosu pokažete u punom sjaju i priredite joj pravo osveženje.

Stilisti širom sveta bruje o tome da nam dolazi jedna smela godina, praćena trendovimakoji oslobađaju i osnažuju.

Bilo da je vaša kosa tanka ili gusta, bilo da ste plavuša, brineta ili crnka, svaka od ovih frizura topla je preporuka poznatih domaćih i svetskih frizera ove godine.


Zato je prvi na listi preporuke – razbarušena frizura. Što razbarušenije stilizujemo kosu, to će izgled biti prirodniji i zavodljiviji.

Kosa srednje dužine ove godine biće na vrhu preporučenih trendova. Ukoliko želite da osvežite svoj dugogodišnji izgled koji podrazumeva dugu kosu, ovo je pravo vreme da prihvatite izazov i unesete novinu koja će vam sigurno prijati.Barbi talasi su takođe preporuka kako stilista popularnih zvezda poput Dzenifer Lopez i Kim Kardašijan, tako i domaćih stručnjaka.Negovana kosa, bujni talasi i nežan i prirodan, a opet skupocen i elegantan izgled doprineće da izgledate glamurozno.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/krstarica

Povezane vesti:


>