Region

Svet

Tragična priča opevana u pesmi Istina! (VIDEO)

Tragična priča opevana u pesmi "Istina" koju su izvodili Vladimir Ilić Ila i Nenad Aleksić Ša! Svojevremeno reper je dao izjavu o spekulacijama da je njegova pesma pisana po istinitoj priči, što je ganulo mnoge njegove obožavaoce.

Tragična priča opevana u pesmi Istina! (VIDEO) Screenshoot/Youtube
Pesma “Istina” nastala je po istinitoj životnoj priči, tačnije o smrti njegove bliske prijateljice Tijane Nikolić, koja je umrla na rukama Ilićeve sestre 1994. godine.

Svojevremeno reper je dao izjavu o spekulacijama da je njegova pesma pisana po istinitoj priči, što je ganulo mnoge njegove obožavaoce.

,,Ponosan sam na tu pesmu. Tatjana Nikolić, najbolja drugarica moje sestre, poginula je 1994. godine, sa 20 godina, u kafiću na Zvezdari. Ona i moja sestra su sedele tamo, gde je bio Šljuka (Sredoje Šljukić) sa prijateljem”, rekao je Ila jednom prilikom.

,,Došao je pokojni Bane Grebenarević da ubije Šljuku. Krenuo je da puca, Tanja je skočila i dobila metak u čelo. Svi su pobegli, a moja sestra je stavila u kola i odvela u Urgentni. Tanja je imala tri brata, rano je ostala bez roditelja. Tragična priča”, ispričao je Ila.


 
 

Mesečni horoskop: Jul pod vladavinom Raka!
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika

Povezane vesti:


>