Region

Svet

Boris Novković u novom izdanju: Pesma i spot Ljeto je! (VIDEO)

Boris Novković u sasvim novom izdanju! Pred vama je nova pesma i spot "Ljeto je". Nova pesma je vesela letnja pesma koja odiše vedrinom i pozitivnim vibracijama, a u spotu vidmo Borisa u jarkim bojama kako nismo navikli do sad.

Boris Novković u novom izdanju: Pesma i spot Ljeto je! (VIDEO) Foto: Raul Brzić
Tokom prošle godine kantautaor Boris Novković počeo je da priprema dugoočekivani novi studijski album koji je najavio pesmom „Moj grad“ nastaloj u izolaciji. Bio je vredan tokom pandemije i objavio je i singlove „Dinamit“ koji najbolje opisuje energiju predstojećeg albuma. Zatim je usledila  romantična pesma sa retro prizvukom,  „Pun mjesec, ti i ja“ . Nova pesma je vesela letnja pesma koja odiše vedrinom i pozitivnim vibracijama, a u spotu vidmo Borisa u jarkim bojama kako nismo navikli do sad.„Moram da priznam da pored visoke temperature, na setu sam se preznojavao i od teme jer su me prvi put u karijeri nagovorili da nosim jarke boje. Crvena havajka i plavi šorc bili su izazov za mene s obzirom da sam čitavu karijeru proveo u tamnim tonovima. Nadam se da će reakcije biti dobre. " izjavio je uz osmeh Boris Novković i dodao

„Sve sto sadrži ova pesma opisao sam u osvrtu na celi album i njegov senzibilitet. Gledanje na svet ružičastim naočarima još je lepše leti u dobrom društvu i raspoloženju. Leto je period najveće slobode, slobode od viška odeće, slobode od velikih poslova i uživanja u odmoru, slobode od naših umnih misli koje nas prate dok ne legnemo kraj mora, uputimo pogled prema pučini, planini , jezeru, šumi i otplovimo u kutak svog mira i mašte. Do novog albuma koji će izaći u septembru uživajte u letu, širite ljubav i radost života“ poručio je nasmejani BorisMuziku i tekst je napisao Boris Novković, a tu je i već standardna ekipa saradnika. Aranžman i produkciju je uradio Hrvoje Prskalo, režiju spota i fotografije potpisuje Raul Brzić. Pored fantastičnih Borisovih muzičara, pesmu je oplemenila i  spotu se pojavljuje jedna od najboljih saksofonista u Hrvatskoj Lana Škrgetić , koja je objavila i svoj album prvenac. 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>