Style

Ljubav

Najvažniji astro period: Saturn ruši sve staro, dolaze velike promene!

Počinje najvažniji astro period!  Saturn ruši sve staro, dolaze velike promene!  Ovo je sukob novog i starog. Uran koji teži promenama nemilosrdan je i ruši. 

Najvažniji astro period: Saturn ruši sve staro, dolaze velike promene! Svet Plus
Astrološki "kvadrati" poznati su po stvaranju napetosti između dve tačke a sa ovom koja uključuje Saturn, planetu pravila i granica i Uran, planetu slobode i pobune, možete se kladiti da će stvari uskoro postati prilično intenzivne.


Ciklus Saturna i Urana je krenuo davne 1988 i završava se 2032 god. Ovo je sukob novog i starog. Uran koji teži promenama nemilosrdan je i ruši. Saturn je krut oblik , poštuje tradiciju i "staro". Kada se ove dve planete nađu u kvadratu tada nastaje RUŠENJE (starog -Saturn) i počinje (novo -Uran).


Na globalnom planu će krenuti burne promene u vidu poplava, zemljotresa, virusa. Zemlja (Uran u Biku) je puna otrova, toksina i kreće kao lava da izbacije na površinu. Saturn (staro) voli da se drži okvira. Tada dolazi do pucanja.


Ljudi i njihova svest se menjaju
Napuštaju stare okvire koje se odnose na materijalni svet kao što je novac, funkcija, moć i gledanje samo sebe. Okreću se prirodi, sebi svojoj porodici, primarnom bliskom okruženju, počinju da poštuju zemlju u parvom smislu te reči, žele kuću i okućnicu, svoju baštu, svoje drvo svoje voće i povrće. Sve je to Uran u Biku.

Sve što je krenulo sa ovim ciklusom od 1988-2000 sada ulazi u završnu fazu. Dolazi do rušenja struktura koje su tada nastale.


Generacije rođene između 1988. i 2000. godine su nosioci promena
Za sve nas ostale koji smo nešto započeli i uradili u periodu od 1988. do 2000. god. sada dolazi do rušenja. Bilo da je brak u pitanju, duge veze, krediti, pozajmice, kupovina stana itd.

Saturn kvadrat Uran je ISTINA, a sve što nije u korenu istina ovaj ciklus RUŠI!

Uran doslovno ruši sve što nije ISTINA. Dolazi do pobuna (na globalnom i ličnom nivou) i oslobađanja okova koje vučemo odavno. Ovo će za nekog biti period velike sreće (skidanje okova), a za neke velika nesreća jer puca sve po šavovima što nije istina. Saturn kvadrat Uran u tranzitu na ličnom nivou donosi promene koje ne želimo. I nije baš naklonjen da nam dopusti da donesemo promene koje mi želimo.Šta raditi
Da biste bili u harmoniji sa ovim tranzitom ostanite pribrani, otvorenog uma, nemojte po sili Boga da donosite vaše promene već prihvatite nametnute promene kao svoje i polako, korak po korak. Da bi znali gde ovaj tranzit deluje , "pomerite se od sebe" i pogledajte gde su vam problemi da li je posao, ljubav, porodica, prijatelji itd..

Kada fokusirate promenu onda polako, otvorenog uma, korak po korak. "zagrlite" ove promene i živite sa njima. Ne stvarajte neprijatelja od njih jer umeju burno da odreaguju.
Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika


>