Region

Svet

Ivan Milinković poslao pesmom jasnu poruku: Nema nazad! (VIDEO)

Pevač  Ivan Milinković, jedan je od retkih, koji je vredno radio i u vreme pandemije. Sada je poslao pesmom jasnu poruku "Nema nazad". 

Ivan Milinković poslao pesmom jasnu poruku: Nema nazad! (VIDEO) Foto: Dušan Šljivić
Pevač  Ivan Milinković, jedan je od retkih, koji je vredno radio i u vreme pandemije. Naravno, na pesmama, za svoj samostalni cd. Ljubiteljima muzike, Ivan je darovao numeru, za koju je uradio i ekranizaciju. Pesma nosi naziv ,, Nema nazad”, a u izjavi za medije, pevač je rekao:,,Ovo je osma numera, koju predstavljam publici kao solista. U životu, privatno i poslovno, uvek gledam napred. Šta je bilo, bilo je, ne treba se osvrtati na prošlost. Za sve nas koji verujemo u ljubav, koji smo imali i emotivna razočarenja,  ovo će biti prava numera. Život sa sobom nosi uspone i padove, moj moto je da, nema nazad! Ovo simbolično znači i da u mojoj karijeri, nema nazad, nastavljam hrabro i samostalno. Kada imam ljude koji vole ono što radim, moje saradnike i moju porodicu, ne brinem! Idemo napred, nema nazad”!


Naziv pesme, mnoge fanove  je asocirao, da je Ivan poslao jasnu poruku da nema nazad  kada je stara grupa u pitanju. Neki fanovi, podržali su Ivana u nameri da nastavi napred, dok su neki pratioci na društvenim mrežama ipak pri stavu da je naslov vešta igra reči tekstopisca. Ostaje nam da saznamo! Jedno je sigurno, Ivan krupnim koracima grabi napred!

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Promo

Povezane vesti:


>