Region

Svet

Darko Lazić i Marina prave haos po društvenim mrežama!

Nakon raskida pevač rešio da započne biznis u Nemačkoj gde trenutno boravi. Darko Lazić i Marina prave haos po društvenim mrežama! 

Darko Lazić i Marina prave haos po društvenim mrežama! Screenshoot/Instagram
Darko Lazić je pored toga, promenio i imidž, te se na njegovom Instagramu mogu videti fotografije na kojima je skroz drugačije odeven.


On sada nosi raskopčane košulje, uske antalone i upadljiv kaiš, jedna je od kombinacija, koja je naročito ženama zapala za oko, a koju je Lazić ponosno pokazao na svom Instagramu.


Darko je potom objavio i snimak iz provoda, po kojem se, po svemu sudeći i te kako dobro zabavlja.Iako, je Darku zbog saobraćajnih prekršaja navodno trajno oduzeta vozačka dozvola u Srbiji, on svoju strast za vožnjom uspeva da ostvari u inostranstu, a tome u prilog govori i fotka koju je podelila na društvenim mrežama i na kojoj on ponosno pozira za volanom, dok mu na ruci, kao slučajno, blista skupoceni sat.


Za to vreme njegova bivša verenica Marina Gagić veoma je aktivna na društvenim mrežama gde neretko deli svoje fotografije na kojim pozira u zavodljivim kombinacijama.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>