Region

Svet

Ponosna mama Luna Đogani pokazala kutak svoje bebe!

Marko Miljković izveo je juče suprugu i ćerkicu Miu iz porodilišta, a sada je ponosna mama Luna Đogani pokazala kutak svoje bebe i kako je krevetac dizajniran posebno za njenu naslednicu.

Ponosna mama Luna Đogani pokazala kutak svoje bebe! Screenshoot/Instagram

Luna Đogani  je objavila fotografije malene Mie dok leži u krevecu, a Marko Miljković i Đoganijeva očigledno su se potrudili da kutak za njihovu naslednicu izgleda bajkovito.

Posteljina je u krem boji sa dečjim dezenom, uz ogradicu kreveca naslonjeni su razni jastuci i svi su u bojama za devojčice, krem i roze, a tu su i igračkice za malenu Miu.


Jedan od jastuka je u obliku krune, u roze boji, a na njemu zlatnim slovima ispisano je "Mia". Lunina i Markova ćerka na sebi ima roze odelce i bezbrižno spava u svom bajkovitom krevecu.Podsetimo, nakon izlaska iz bolnice Luna je istakla da se oporavlja od carskog reza, a kada je pričala o svojoj naslednici obuzele su je emocije i od sreće je zaplakala.

- Oporavila sam se koliko sam mogla, još uvek se teško krećem, pošto je bio carski rez, nešto se na kraju iskomplikovalo. Bitno je da sam dobro, da sam srećna, da vodim kući bebu. Emotivna sam - rekla je Luna i rasplakala se.


- Najlepši mogući osećaj. Ovo su suze radosnice. Idem kući da budem sa Markom i porodicom - rekla je Luna.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo


>