Region

Svet

Mirka Vasiljević više neće da trpi Vujadinove noćne izlaske!

Glumici je konačne prekipelo... Mirka Vasiljević više neće da trpi Vujadinove noćne izlaske! Glumica i njen suprug Vujadin Savić postaće roditelji po četvrti put, a trenutno se nalaze u Beogradu jer fudbaler ima pauzu.

Mirka Vasiljević više neće da trpi Vujadinove noćne izlaske! Screenshoot/Instagram
Mirka Vasiljević je u petom mesecu trudnoće i čeka devojčicu. Glumica i njen suprug Vujadin Savić postaće roditelji po četvrti put, a trenutno se nalaze u Beogradu jer fudbaler ima pauzu.


Mirka na rubu živaca zbog Vujadina!

Kako Star saznaje, bračni par je imao žučnu raspravu i to sve zbog Vujadinovih čestih izlazaka.

–Mirka je i previše tolerantna, jasno joj je da Vujadin voli noćne izlaske i provod i da zbog treniga i posvećenosti fudbalu nema prilike da često izlazi, pa kada dođu u Beograd on koristi to vreme kako bi se izludovao. Međutim, Mirka je sada trudna i razdražljiva, pa je nedavno imala svađu sa Vujadinom. Oni su iz Ljubljane gde Vujadin trenutno ima fudbalski angažman, došli u Beograd jer su bili kumovi na venčanju fudbalera Aleksandra Mitrovića. Ostaju ovde mesec dana jer toliko traje pauza – priča za Star izvor blizak paru i dodaje:


–Savić je od kada su došli svako veče izlazio, išao na after partije i dolazio ujutru kući. Mirka mu je zamerila to i rekla mu je da treba da ima više obzira prema njoj pošto je u drugom stanju i da treba da ustaje ranije kako bi bio sa decom. On joj je rekao da je željan društva i izlazaka i da treba da ga razume, na šta je ona baš burno odreagovala i rekla mu da je previše tolerantna i da nijedna druga ne bi toliko trpela. Objasnila mu je da nema problem da izlazi, ali isto tako do ponoći da se vrati kući i da ustane ranije i bude sa klincima. Objasnila mu je da je i ona željna društva i da će sada ona da izlazi sa drugaricama na kafe i večere, a da će on da čuva decu. Vujadin nije hteo da se nastavlja, jer ne želi da nervira Mirku koja je trudna – zaključio je izvor.


 

Luna i Marko stavljeni na stub srama! Sikter stoko, poručuje Miljković!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>