Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 18. jun 2021. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 18. jun 2021. godine na portalu Svet Plus. 

Dnevni horoskop za 18. jun 2021. godine! Svet Plus
Ovan
Kao da vas je želja za ispravljanjem krive Drine popustila, ali i dalje ste odlučni da ozbiljnije razmotrite dalje mogućnosti vašeg poslovnog razvoja i uspona, te da ih izložite svom pretpostavljenom. Ukoliko budete imali dovoljno takta možete očekivati da se stvari zaista promene, ali ako vaš nastup bude agresivan, nećete se dobro provesti.

Bik
Vi ste i danas u pokretu, ali je to ionako vaš izbor. Stalo vam je da stignete sve što tokom prošle sedmice niste uspeli, na privatnom planu, pa sad pokušavate da uz besomučnu jurnjavu ispoštujete svoj prenabudžen dnevni raspored. Kad je o druženju sa širom porodicom reč, možete očekivati ugodna dešavanja.

Blizanci
Svi vas vuku za rukav, a vi naprosto ne znate gde biste pre. U vama sve ključa, pa bi ste lako mogli da planete i kažete nekome i šta mislite i šta ne mislite! Dosta vam je da vas koriste kao osobu koja će uvek popraviti greške.

Rak
Romantična nota se i danas provlači kroz vaš život. Zamislili ste da ovaj dan provedete u društvu partnera i sve drugo što se dešava vam naprosto nije bitno. Zaista ste divni kad ste takvi! Ne date se smesti i uživate u prekrasnom osećanju koje vas je obuzelo. Bilo bi dobro kad biste se tako mogli češće postaviti prema svetu oko vas.


 

Mentalno ste loše, pročitajte ovaj članak! 8 misli koje povređuju vašu psihu!
Lav
I dalje vrtite po mislima neku interesantnu mogućnost da ojačate svoju poslovnu poziciju i povećate dobit. Istina je da ste vi zaista sjajni kad je o osmišljavanju bilo kakve akcije reč, ipak, malo se strpite. Uvidećete da je za realizaciju vašeg poduhvata potrebna jedna podrobnija analiza, te da će vam do cilja trebati malo više vremena.

Devica
Kad je o romantičnom delu vašeg života reč, danas ste raspoloženi za osveženje. Ukoliko ste slobodni to osveženje bi mogla biti neka nova osoba koju ćete pokušati da osvojite, a ukoliko ste zauzeti osveženje ćete napraviti u jednom nežnijem i spontanijem pristupu prema partneru. Ne zapostavljajte prijatelje danas, trebaju vas.

Vaga
I današnji dan vam je u znaku porodičnih druženja. Osećate potrebu da se uključite u živote vaših najdražih više nego do sada, da razmijenite po neku reč o onom što se dešavalo u njihovim životima dok ste vi bili zauzeti poslom. Sve u svemu danas konačno uzimate preko vam potrebni predah i poslove ostavljate po strani. Opuštate se.

Škorpija
Vi ste u nekom slavljeničkom raspoloženju, što je dobro, jer već duže vreme niste bili u nasrećnijem izdanju. Još ako imate šta da slavite, biće izvrsno. Bilo kako bilo, pokušaćete se malo više angažovati oko susreta sa dragim vam ljudima i ta vrsta druženja će vam vidno prijati. Kad je o poslu reč, danas se nećete preterano zamarati.

Strelac
Današnji dan provodite u planiranju akcija koje bi vam trebale doneti dobit. Možda ste se samo isuviše upustili u maštanje. Sve što bi moglo biti realizovano ovde i sada, vama nije istinski zanimljivo, privlače vas dalekosežni projekti za koje trenutno nemate ni sredstava, a ni volje da se prihvatite ozbiljnijeg rada na njima.

Jarac
Na poslu kao da niste prisutni. Vaše misli su sa vašim partnerom. Zaljubljeni ste, srećni, zadovoljni. Maštate samo o trenutku kad ćete ponovo biti sa njim. Kad je reč o slobodnim pripadnicima znaka , okolina će primetit da ste prilagodljiviji i ljubazniji nego inače. Takvo vaše ponašanje , moglo bi da prouzrokuje nečiju naglu zainteresovanost.

Vodolija
Ni danas niste mirni. Muče vas crne misli i vi više ne znate kako da se postavite. Neophodno vam je da se nekome poverite, ali ako već morate onda neka to bude vama zaista blizak prijatelj. Niko drugi vas ne bi ni mogao trpeti kad ste u ovakvom stanju, a ne bi vam ni mogao ponuditi prave reči utehe.

Ribe
Neke od vama dragih ljudi niste stigli da vidite i danas nastojite da organizujete susrete. Posao ćete odraditi onako kako se to od vas zahteva, ali se u njega nećete preterano unosti. Imate važnijih stvari na umu, a s obzirom na to da ste vi retko kad prisutni u ovom svetu u koje obitavate, vašu današnju odsutnost niko neće komentarisati.

 

Stiže nam Venera u Lavu! Ovan, Lav i Strelac treba da je iskoriste!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: astrofon21


>