Region

Svet

Jasmina Ana dobila nagradu za najbolji roman!

Jasmina Ana u sklopu manifestacije „Naj žena 21. veka“ dobila nagradu za najbolji roman! U pitanju je „Elitna prostitutka“ koji je izdao „Alo media system“.

Jasmina Ana dobila nagradu za najbolji roman! Screenshoot/Instagram




Godinu dana nakon objavljivanja romana, Jasmina Ana ističe da je ponosna na uspeh koji je doživela, ali i priznaje da joj ova nagrada posebno znači sada kada, kako kaže, u Srbiji vlada epidemija prostitucije.


- Drago mi je što sam ovaj roman objavila baš u sklopu Alo! novina. Sada, nakon godinu dana otkad je knjiga ugledala svetlost dana, mogu reći da sam veoma ponosna - kaže dobitnica ove prestižne nagrade.






- Danas u Srbiji vlada epidemija elitne prostitucije, to je jedan začarani krug u koji se lako ulazi, a jako teško izlazi. Kada žele da napuste taj svet, devojke nailaze na pretnje i na opasne ljude koji žele da ih spreče u toj nameri. Devojke menjaju zlato za bižuteriju. One menjaju svoj život, telo, privatnost, pravu ljubav zarad šopinga, lažnog šampanjca i lažnih osmeha. Moja poruka svim devojkama je da se odupru tome- zaključila je Jasmina Ana.


 

Jasmina Ana: Naša jako bogata pevačica je elitna prostitutka!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>