Region

Svet

Novica Zdravković izgubio borbu sa opakom bolešću!

Novica Zdravković izgubio borbu sa opakom bolešću! Brat Tome Zdravkovića je pre tri i po godine saznao da je bolest uzela maha, te da je tumor postao zloćudan.

Novica Zdravković izgubio borbu sa opakom bolešću! Screenshoot/Youtube
Pevač i brat pokojne muzičke legende Tome Zdravkovića, Novica Zdravković, preminuo je u KBC Zvezdara.

Naime, on je skoro dve decenije vodi bitku sa opakom bolešću - kancerom bešike.

Novica je pre tri i po godine saznao da je bolest uzela maha, te da je tumor postao zloćudan, zbog čega se povukao iz javnog života i svoj život predao u ruke doktora, kojima, kako je tada govorio, beskrajno verovao, a veliku podršku mu je u najtežoj životnoj borbi pružila i supruga Jelena.

Pevač je u intervjuu pre nekoliko godina, ispričao svoje iskustvo sa bolešću i lekarima.


- Ja sam se predao doktorima načisto i idem da me leče. Organizam je jedno čudo, to je čitava jedna galaksija puna svega i svačega i ono što okom ne možete da vidite, to vas pojede. Mozak određuje sve, ili to prihvatite ili vas nema. Ja sam isti i kad odem na operaciju i posle operacije, kad se probudim iz narkoze. Tako da se ja sada osećam kao da mi je slepo crevo operisano. Bolovi prođu, prestaneš da obraćaš pažnju na to, a ja najviše verujem svog mozgu - istakao je Novica Zdravković  pre nekoliko godina za Pink.rs.


Pevač je jednom prilikom ispričao svoju tužnu sudbinu, te je tada otkrio kako da mu je i sestra umrla od karcinoma, a da ju je voleo najviše na svetu.

- Život mi se raspadao. Godinu dana od kada je umrla sam svakog jutra ranom zorom išao na njen grob mrtav pijan, pričao i onda bih zaspao - kaže on i dodaje da ubrzo nakon nje je umro njen muž, a njegov zet.

- Zatim moj Toma...Umro je u najgorim mukama. Molio sam lekare da ga uspavaju, a oni nisu hteli - ispričao je on naglasivši da odmah posle Tome je umro sinovac od 26. godina a zatim na stotine prijatelja i članova familije. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>