Style

Ljubav

Retrogradni Neptun vladaće nekoliko meseci! Pripremite se!

Retrogradni Neptun vladaće nekoliko meseci! Pripremite se! Horoskop za retrogradni Neptun - od 25. juna do decembra 2021. godine kaže da nas očekuje buran period, pa pogledajte...

Retrogradni Neptun vladaće nekoliko meseci! Pripremite se! Svet Plus




Neptun započinje svoju retrogradnu fazu 25. juna na 23 stepenu Riba i završava se u decembru mesecu. Ova magična plava planeta uglavnom je povezana sa iluzijom, snovima i lažnim uverenjima. Ona nam "zamagljuje" vid i ne dopušta nam da vidimo šire od našeg sveta mašte.


Dobra strana retrogradnog Neptuna pomaže vam da povećate intuitivne i psihičke sposobnosti , ali donosi i emocionalnu osetljivost i romantičnu atmosferu. Bićete više nego obično ranjivi u susretu sa negativnom energijom, pa se u ovom periodu posebno upozorava na društvo toksičnih osoba. Dobro razmislite kome poklanjate svoje srce, vreme i energiju.

Ipak, ne možemo zauvek živeti u fantaziji. U jednom trenutku retrogradni Neptun će nas probuditi iz sna, a što smo duže bili u mašti, to ćemo se više šokirati kada se suočimo sa istinom. U ovom periodu mogući su problemi u ljubavi i finansijama. Dolazi dorazočaranja, troškova, pokvarenih planova.

Njegova plavičasta energija podseća nas i na bol i rane iz prošlosti. Sve ono što smo skrivali u srcu, zatrpavali pod tepih, gurali, potiskivali - sada sve izlazi na površinu.







Jedini način da se suočite sa ovim izazovima na pravi način jeste da izbegnete samosažaljenje i prihvatite učenje lekcija. Retrogradni Neptun je idealno vreme za lični, odnosni duhovni razvoj. Pojačava se svest, izoštravaju se čula, šire se znanja.

U ovom periodu je važno da se na duhovnom nivou povežete sa svojim voljenima, posebno sa članovima porodice i partnerom. Iako je težak, ovaj aspekt može biti i romantičan, jer kroz suočavanje sa svim izazovima, pojačava bliskost i podršku.

Zapamtite, negativna energija može biti snažna, ali će je pozitivne misli uvek pobediti, prenosi sensa.

 

Kako da znate da li je meso sveže? Test od 5 minuta!





 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>